Vakar termiskus apdegumus guvuši divi mazi bērni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

. Aizvadītajā diennaktī sadzīves apstākļos termiskus apdegumus guva divi mazi bērni, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vienā no gadījumiem Vidzemē slimnīcā tika nogādāts kāds gadu vecs zēns, kurš, aizķerot uz galda atstātu krūzi ar karstu kafiju, guva termiskus apdegumus krūšu, rokas un sejas rajonā.

Savukārt Latgalē termiskus apdegumus pleca rajonā guva kāds divus gadus vecs zēns, kurš ar plecu piedūrās pie karstas plīts.

Traumas guvuši divi bērni Rīgā - kāds piecus gadus vecs zēns nokrita no divu metru augstuma, tādējādi gūstot galvas un krūškurvja traumas, savukārt kādu četrus gadus vecu meitenīti pieaugušie atrada, mutē liekot tīrāmā līdzekļa granulas. Bērns tika nogādāts slimnīcā ar mutes ķīmisku apdegumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1153 izsaukumus, no kuriem 158 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

    Tēmas

    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu