Premjers: «oligarhu lietas» izmeklēšanas komisija ir beigusies vēl nesākusies

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valdošās koalīcijas pārstāvjiem jāvienojas par «oligarhu lietas» parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbu iecerēto mērķu sasniegšanai un visiem pieņemamu vadītāju, uzskata Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS). Premjers arī pauda, ka viņa skatījumā «komisija ir beigusies vēl nesākusies».

Komentējot deputātes Ingunas Sudrabas (NSL) ievēlēšanu par parlamentārās komisijas vadītāju, premjers pauda viedokli, ka tas varēja būt «diezgan spontāns risinājums». «Manā skatījumā komisija ir beigusies vēl nesākusies,» piebilda politiķis.

Tāpēc koalīcijai būtu kaut kas jādara, jāsēžas pie sarunu galda un jāskatās, kā īstenot iecerētos mērķus - komisijas darbs, kas sasniedz uzdevumus, netaisot šovu, uzskata valdības vadītājs.

Viņaprāt, koalīcijai ir jāizvērtē situācija, jāatrod vadītājs, kas visiem pieņemams, un jāatrisina visi jautājumi pirms iespējamiem balsojumiem.

Kā ziņots, par «oligarhu lietas» parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētāju ceturtdien tika ievēlēta Sudraba.

Lemjot par komisijas sastāvu, Saeimas sēdē bija plašas debates par Sudrabas kandidatūru. Ņemot vērā, ka viņa ir minēta tā dēvētajās «oligarhu sarunās», nacionālās apvienības deputāti iebilda pret viņas apstiprināšanu parlamentārās izmeklēšanas komisijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu