Uz Rīgas apvedceļa pie Salaspils atjaunota ierastā satiksmes organizācija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar ziemas tehnisko pārtraukumu remontdarbos uz Rīgas apvedceļa pie Salaspils atjaunota ierastā satiksmes organizācija, informēja VAS «Latvijas valsts ceļi» (LVC) pārstāvji.

Parastā satiksmes organizācija atjaunota visā remontdarbu posmā uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers-Saulkalne) no Upeslejām (starp P4 un P5) līdz ceļa pārvadam pār dzelzceļu netālu no Daugavpils šosejas (A6) posmā no 12,48. kilometra līdz 19,66.kilometram.

LVC pārstāvji skaidroja, ka šovasar tur sāktajiem būvdarbiem ir noteikts tehnoloģiskais pārtraukums līdz pavasarim. Tiesa, arī ziemā tur paliks ātruma ierobežojumi līdz 70 kilometriem stundā, bet pie tilta pār Mazo Juglu - 30 kilometriem stundā.

Parastā satiksmes organizācija ir atjaunota arī Rīgas apvedceļa krustojumā ar autoceļu Ulbroka-Ogre (P5), kur līdz šim bija aizliegts pagrieziens abos virzienos no autoceļa P5 uz apvedceļu un varēja braukt tikai taisni.

Būvdarbu laikā uz Rīgas apvedceļa pārbūvē ceļa segu un paredz ieklāt trīs jaunas asfalta kārtas, kā arī atjauno tiltu pār Mazo Juglu līdz tā nesošajām konstrukcijām. Patlaban ir uzbetonēta jauna brauktuves plātne un atjaunota hidroizolācija. Visā posmā tiks sakārtota ūdens novades sistēma un nomainītas caurtekas. Līdz šim remontējamā posmā jau ir ieklātas asfalta apakškārta un saistes kārta.

Būvdarbus veic AS «Ceļu pārvalde», un to līgumcena ir 6,16 miljoni eiro. Būvdarbus līdzfinansē ES Kohēzijas fonds.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī LVC mājaslapā «www.lvceli.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu