Turpinoties lēnai snigšanai, lielā Latvijas daļā pasliktinās braukšanas apstākļi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Svētdienas pēcpusdienā turpinoties lēnai snigšanai, Latvijas centrālajā un austrumu daļā ir pasliktinājušies braukšanas apstākļi, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) apkopotā operatīvā informācija.

Sniega un apledojuma dēļ ap plkst.15 braukšana ir apgrūtināta pa Rīgas apvedceļu un visiem valsts nozīmes autoceļiem galvaspilsētas apkārtnē. Pa Ventspils šoseju braukšana ir apgrūtināta līdz Ķemeru Nacionālajam parkam, pa Liepājas šoseju - līdz Apšupes krustojumam, pa Jelgavas šoseju - līdz pat Lietuvas robežai, pa Bauskas šoseju - līdz Iecavai, pa Daugavpils šoseju - līdz Pļaviņām, pa Siguldas šoseju - līdz Augšlīgatnei, pa Valmieras šoseju - līdz Braslas tiltam, bet pa Tallinas šoseju - līdz pat Igaunijas robežai.

Latgalē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Daugavpils apvedceļu un pa visiem valsts nozīmes autoceļiem ap Daugavpili vismaz dažu desmitu kilometru rādiusā.

Braukšanas apstākļi ir apgrūtināti arī pa daudziem reģionālās nozīmes ceļiem galvenokārt Latvijas austrumu daļā, īpaši Madonas un Gulbenes pusē.

Līdz ar to, saskaņā ar LVC operatīvajiem datiem, vislabākie braukšanas apstākļi svētdienas pēcpusdienā ir Kurzemē un Zemgalē.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu