Pasaules skaistākais vīrietis ir no Vecumniekiem (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mis.lv

Pasaules puišu skaistumkonkursā «Mr.Tourism International World Final 2010» Romāns Voitaņecs ieguva pasaules skaistākā ķermeņa īpašnieka titulu, kā arī otro vietu konkursa finālā. Konkurss, kurā piedalījās 35 dalībnieki no visas pasaules, novembra beigās noritēja Panamā.

«Bauskas Dzīve» ar Romānu Voitaņecu tikās divas dienas pēc viņa atgriešanās no Panamas. Puisis vēl nebija īsti atguvies no tālā pārlidojuma, laika un klimata maiņām. Viņš atzina, ka skatē Latīņamerikā panākumus gūt palīdzēja pieredze, kas gūta piedaloties konkursā «Misters Latvija 2009». Romāns tur ieguva vicemistera titulu.

R. Voitaņecs pēc tautības ir baltkrievs, dzimis Igaunijā, ir Latvijas Republikas pilsonis. Ilgus gadus dzīvojis Vecumniekos, te pabeidzis pamatskolu. Tālāk mācījies koledžā Rīgā, absolvējis Rīgas tehnisko universitāti, kur ieguvis arī maģistra grādu. Šobrīd dzīvo un strādā Rīgā, neprecējies.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu