Bauskas novada domei uzdāvina beigtu jenotu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bauskasdzive.lv

Kāds Bauskas novada uzņēmējs 29. marta pēcpusdienā novada domes kancelejā ienesa melnu maisu un noteica: «Tā dāvana jums». Pēcāk noskaidrojās, ka maisā ir beigts jenots.

Valsts policijas Bauskas iecirkņa priekšnieks Sergejs Pašukovs apstiprina, ka 29. martā plkst. 13.25 saņemts ziņojums no novada domes par kancelejā ienestu maisu. Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka maisā ir beigts jenots. Dzīvnieks nodots ekspertīzes veikšanai. Policija sazinājusies ar personu, kas maisu atnesusi. Tiek spriests par administratīvās lietas ierosināšanu.

Bauskas novada domes priekšsēdētājs Valdis Veips «Bauskas Dzīvei» skaidroja, ka šāds gadījums pašvaldībā līdz šim nav bijis: «Kad kancelejas darbinieces mani paaicināja un pastāstīja, kas maisu atnesis un kas tajā ir iekšā, man trūka vārdu. Kā var kādam ienākt prātā nest beigtu dzīvnieku uz iestādi. Saprotu, ka konkursos un iepirkumos kāds saņem atbalstu, kāds zaudē, bet tas nedod tiesības šādi rīkoties.»

Kā paskaidroja novada domes lietvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Andra Matuļenko, dome bija izsludinājusi iepirkuma konkursu, kurā pieteicās divi pretendenti. Pašreiz notiek šo piedāvājumu izvērtēšana. Pretendentam, kuram varētu piešķirt līguma slēgšanas tiesības, pieprasīta papildu informācija. Melnā maisa atnesējs ir otrs pretendents, kuram pagaidām šāda informācija nav pieprasīta. Iespējams, uzņēmējs ir tā rīkojies šā iemesla dēļ. «Taču iepirkums vēl nav beidzies un lēmums nav pieņemts,» piebilst A. Matuļenko.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu