Rēzeknes policija izglābj dzīvību 1929.gadā dzimušai ogotājai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 23.jūlijā, Rēzeknes policija izglāba dzīvību 1929.gadā dzimušai ogotājai, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv ziņo Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Dace Gutmane.

Viņa norāda, ka 23.jūlijā Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis saņēma informāciju par to, ka Rēzeknes novada Vērēmu pagastā 1929.gadā dzimusi sieviete ir aizgājusi uz mežu lasīt ogas un nav atgriezusies.

Ap plkst.19.00 Rēzeknes iecirkņa 28 amatpersonas uzsāka sievietes meklēšu.

"Neskatoties uz nelabvēlīgajiem apstākļiem, proti, lija lietus, purvs, kurā ir ļoti daudz dziļu meliorācijas grāvju, likumsargi, netaupot savus spēkus, jau nepilnu divu stundu laikā atrada sievieti, kura bija iegrimusi purvājā un pati saviem spēkiem vairs nevarēja no tā izkļūt," informē Gutmane.

Lai sievieti, kura spēku izsīkuma dēļ nevarēja paiet, izvestu no purva, likumsargi no nolūzušajiem kokiem izveidoja tiltiņu, ar kura palīdzību varēja tikt pāri dziļajam grāvim.

Smaga darba rezultātā sieviete veiksmīgi tika iznesta no meža un nogādāta medicīniskajā iestādē, kur viņai konstatēja ķermeņa atdzišanu. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas sieviete atgriezās mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu