Koknesē aizturēta Igaunijas pilsoņa vadīta automašīna ar astoņiem vjetnamiešiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Valsts.policija

Pagājušajā sestdienā Valsts policija Kokneses novadā aizturēja kādu Igaunijas pilsoni, kurš automašīnas kravas nodalījumā nelegāli pārveda astoņus Vjetnamas iedzīvotājus, informēja Valsts policija.

Ceļu policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, pildot dienesta pienākumus uz Daugavpils šosejas, pamanīja kādu «Mercedes Benz» markas automašīnu ar Igaunijas numura zīmēm.

Automašīnas vadītājs piesaistīja uzmanību, veicot aizdomīgu manevru apļveida krustojumā, - minstinoties to izbrauca divas reizes, it kā nebūtu drošs, uz kuru pusi tālāk braukt.

Likumsargi apturēja automašīnu un palūdza tās šoferi uzrādīt vadītāja apliecību. Dokumentu pārbaudes laikā policists pamanīja, ka 1995.gadā dzimušais šoferis nervozē, tādēļ nolēma veikt arī automašīnas pārbaudi. Atverot automašīnas kravas nodalījumu, atklājās, ka tajā atrados astoņi nelegāli robežšķērsotāji - Vjetnamas iedzīvotāji.

Transportlīdzekļa vadītājs nevarēja paskaidrot notikušo un tika aizturēts.

Automašīna ar nelegālajiem pasažieriem tika nogādāta Valsts robežsardzē apstākļu noskaidrošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu