Agešins Liepājas domē sola strādāt «niknā opozīcijā»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas «Saskaņa» deputāti Liepājas domē strādās «niknā opozīcijā», komentējot Latvijas Reģionu apvienības (LRA) vienošanos veidot koalīciju kopā ar Liepājas partiju, informēja «Saskaņas» saraksta līderis Liepājā Valērijs Agešins.

Vaicāts, vai bija gaidījis šādu koalīcijas sarunu iznākumu, ņemot vērā iepriekš notikušās «Saskaņas» sarunas ar LRA saraksta līderi Jāni Vilnīti, Agešins norādīja: «Nevēlos komentēt Vilnīša psiholoģisko portretu - to vērtēs vēlētāji. Šajās vēlēšanās 70% vēlētāju nobalsoja par pārmaiņām Liepājā, bet 30% - par [esošo Liepājas mēru] Uldi Sesku. Iznākums ir tāds, ka nekādu pārmaiņu nav.»

«Liepājas domē strādāšu niknā opozīcijā. Man jau ir pieredze, kā, strādājot opozīcijā, panākt pozitīvas pārmaiņas,» piebilda Agešins.

Kā ziņots, LRA vienojusies ar Liepājas partiju par koalīcijas izveidošanu Liepājas domē. LRA sākotnēji Liepājas mēra amatā atbalstīs pašreizējo domes priekšsēdētāju Uldi Sesku (Liepājas partija). Savukārt nākamā gada rudenī par mēru tikšot virzīts LRA kandidāts. Vilnītis neizslēdza, ka tas varētu būt viņš.

Liepājas domes jaunā sasaukuma pirmā sēde plānota 22.jūnijā plkst.10.

Sestdien notikušajās pašvaldību vēlēšanās Liepājā uzvarējusi esošā mēra Seska vadītā Liepājas partija, Liepājas domē iegūstot sešas deputātu vietas. Piecus deputāta mandātus ieguvusi LRA, bet četrus - «Saskaņa». Citas partijas 5% vēlēšanu barjeru nav pārvarējušas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu