Dombrovskis: Ja kāds ir bīstams, tad tas ir «Saskaņas centrs» (123)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ja kāds ir bīstams Latvijai, tad tas ir «Saskaņas centrs» (SC), - tā Rīgas mēra Nila Ušakova izteikumus par partiju «Vienotība» komentē premjerministrs Valdis Dombrovskis.

Viņš atzina, ka šādi Rīgas mēra izteikumi ir vērtējami kā priekšvēlēšanu demagoģija. «To mēs skaidri redzējām ar viņu atbalstu klaji pretvalstiskiem lēmumiem, apdraudot latviešu valodas kā vienīgās valsts valodas statusu Latvijā,» teica Dombrovskis.

Tāpat par draudu Latvijai liecinot tas, ka SC izsakās par saviem plašajiem flangiem un par to, ka pilsonības nulles varianta referendumā plāno piedalīties arī daļa no SC, atbalstot šo uz sabiedrības šķelšanu vērsto iniciatīvu.

Jau ziņots, ka Ušakovs krieviski iznākošajos laikrakstos «Čas» un «Vesti Segodņa» izteicies, ka «»Vienotība« ir kļuvusi bīstama Latvijai, valsts normālai pastāvēšanai. Daudz bīstamāka nekā demonizētie oligarhi.»

Ušakovs ir pārliecināts, ka «Vienotībai» līdzīgi kā Tautas partijai ir jākļūst par pagātni, «citādi mēs galīgi zaudēsim savu valsti, jo valsts bez ticības labāk dzīvot nevar».

Komentāri (123)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu