«Lattelecom» Interaktīvās TV piedāvājums: Uz raidījuma sākumu!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai televīzijas skatīšanās «Lattelecom» Interaktīvās televīzijas skatītājiem būtu vēl ērtāka, klientiem tiek piedāvāts jauns bezmaksas papildpakalpojums – «Uz raidījuma sākumu», portālu «Apollo» informēja «Lattelecom».

Papildpakalpojuma «Uz raidījuma sākumu» būtība ir vienkārša - klientam tiek sniegta iespēja atgriezties un skatīties raidījumu no sākuma. Proti, ja klients nokavējis 10 minūtes no «Panorāmas» vai 50 minūtes no piektdienas vakara filmas sākuma, tam tiek sniegta iespēja, nospiežot vienu TV dekodera pults taustiņu, atgriezties raidījuma sākumā un skatīties to pārtinot neinteresantās vietas un reklāmas.

Savukārt, lai televīzijas kanālu klāsts būtu daudzpusīgāks – «Lattelecom» Interaktīvās TV jau no 1. februāra tiks piedāvātas septiņas tematiskās kanālu pakas - filmu, bērnu, sporta, populārzinātnisko, mūzikas, Krievijas un starptautisko

Tematiskās pakas un tādējādi būtiski ietaupīt, skatoties tikai to, kas interesē. Līdz ar tematisko kanālu paku ieviešanu, klientiem tiek ieviesta loģiskā kanālu numerācija, kas klientiem ļaus vieglāk orientēties piedāvātajā kanālu klāstā, vairāk informācijas šeit:

Bet tuvojoties Olimpiskām spēlēm īpaši padomāts par sporta cienītājiem - HD kanālu pakā no šodiena ir pieejams «Eurosport HD». Savukārt jaunizveidotās tematiskās pakas pakāpeniski tiks papildinātas ar virkni jaunu kanālu. Bērnu pakā turpmāk būs skatāmi vēl divi jauni kanāli – «Playhouse Disney» un 'Telenanja'. Savukārt klasikas mīļiem Mūzikas kanālu pakā turpmāk būs skatāms «Mezzo».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu