Mēbeles no paletēm - ekonomiskas dārza pārvērtības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Mēbeles no paletēm vairs nav nekāds jaunums - tās ir ārkārtīgi populāras tieši jauniešu vidū, jo šāda veida mēbeles ir viegli transformējamas, pielāgojamas dažādākajiem mājas interjeriem un turklāt ir ļoti lētas. Lūk, idejas, kā vari koka paletes pārvērst par neatkārtojamām dārza mēbelēm.

Atjauno sava pagalma vai mājas interjeru ar jaunām un kičīgām mēbelēm, kuras vari pagatavot pats, turklāt bez īpašas piepūles. Tikai dažu stundu laikā vari pārveidot trīs neizteiksmīgas koka paletes vienā vai pat divos burvīgos dārza krēslos. Pirms ķeries pie darba, sadabū smilšpapīru, dārza mēbeļu krāsu, otas un ruļļus, kā arī skrūves un elektrisko urbi.

No vairākām paletēm vari izgatavot pat veselu mēbeļu komplektu un izdekorēt to ar spilveniem.

Īsteniem dārza darbu cienītājiem un dārzkopības meistariem paletes var noderēt dārza kastīšu un plauktu vietā - abas detaļas šajā rīkā ir apvienotas vienuviet.

Tuvojas dārza ballīte, bet nav kur nolikt dzērienus? Pagatavo vienkāršu dārza bāriņu no divām paletēm un dažiem betona bluķiem vai lielāka koka dēļa. Starp citu, šāda mēbele lieliski noderēs Jāņos. Interesantākam izskatam - palešu bāra starpās ievij ar baterijām darbināmu lampiņu virteni.

No dažām paletēm izgatavo aizslietni dārzam - tas varēs kalpot gan kā foto stūris dārza ballītēs un pat kāzās, gan arī ikdienā funkcionēs romantiskas atmosfēras radīšanai un sadalīs dārzu zonās.

Mazākie ģimenes locekļi novērtēs palešu smilšu kasti - atdali paletes dēļus no paletes, izveido kasti un salokāmu vāku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu