HTC jaunākie papildinājumi HTC Desire ģimenei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/HTC

HTC izziņojis savus jaunākos papildinājumus HTC Desire ģimenei – HTC Desire 530, HTC Desire 630 un HTC Desire 825.

Apzinoties, ka mūsdienās tālrunis ir ne vien saziņas ierīce, bet arī aksesuārs, HTC dizaina komanda izstrādāja jaunu krāsas uzklāšanas tehniku, kas katru tālruni dara par neatkārtojamu mākslas darbu. Lai to panāktu, tiek izmantoti īpaši krāsas izsmidzinātāji, kā arī dažāda krāsas uzklāšanas intensitāte un jauda. Katrs tālrunis ir kā mākslas darbs, jo tam nav identiska.

Jaunie HTC Desire 630 un HTC Desire 825 būs pieejami baltā pamattonī ar uzsmidzinātiem divu krāsu akcentiem, kā arī tumši pelēkā pamattonī ar zeltītiem akcentiem, bet jaunais HTC Desire 530 būs pieejams pelēkā un baltā krāsā.

HTC radījuši arī divu toņu tālruņu ietvarus, turāmaukliņas un vairāk nekā 25 000 tēmu, kas dod iespēju mainīt tālruņa krāsu shēmas un fonus.

Skaņa ir ļoti būtiska tālruņu funkcija. Gan HTC Desire 630, gan HTC Desire 825 ir sertificēta augstas izšķirtspējas skaņa, kā arī jau leģendārais BoomSound ar Dolby Audio tehnoloģiju. Skaņas līmenis ir detalizētāks, nodrošinot četras reizes labāku skaņas kvalitāti par CD skaņu.

Visiem jaunajiem Desire tālruņiem ir 5MP priekšējā kamera, Auto Selfie un Voice Selfie funkcijas, kas ļauj iemūžināt vēlamo dzīves mirkli, nenospiežot nevienu pogu.

Visiem trim jaunajiem Desire viedtālruņiem ir arī uzlabotas aizmugurējās kameras. HTC Desire 530 tā ir 8MP, bet HTC Desire 630 un Desire 825 – 13MP ar BSI sensoru, kas zema apgaismojuma apstākļos palīdz uztvert vairāk gaismas.

Jaunajā HTC Desire 825 ir pieejams HTC Sensor Hub, kas atpazīst aktivitātes, žestus un kustības. Ātruma, gaitas, ceļa maršruta statistiku var automātiski sasaistīt ar dažādām, populārām lietotnēm, tai skaitā, Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking un Google Fit.

No šiem viedtālruņiem pirmais tirdzniecībā nonāks Desire 530 un tā aptuvenā cena būs 240 eiro. Desire 630 gaidāms maija vidū un maksās nedaudz zem 200 eiro, savukārt maija beigās gaidāms Desire 825. Tā aptuvenā cena būs 350 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu