10 slavenības, kuras aizraujas ar interjera dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Vairums cilvēku savu māju iekārto paši - tas ir gan aizraujoši, gan arī vērtīgi, tādā veidā ir iespējams izpaust savu radošo pusi un radīt unikālu mājokļa dizainu. Netrūkst arī slavenību, kas paralēli savam ikdienas darbam laiku velta mājas dizaina veidošanai vai dekoratīvu priekšmetu izstrādei.

 
Foto: Scanpix

Kortnija Kardašjana

Kortnija Kardašjana nopietni aizraujas ar mēbeļu dizaina radīšanu un ir pat laidusi klajā savu mēbeļu kolekciju. Protams, Kardašjanu māsas radītās mēbeles ir īpaši ekskluzīvas un to cena variē no 6000 līdz pat 10 000 dolāru. Kortnija ir sadarbojusies ar citiem dizaineriem un iekārtojusi teju visu savu mājokli.

 
Foto: Scanpix

Rīsa Viterspūna

Arī aktrise Rīsa Viterspūna nesmādē interjera dizainu - viņa sadarbībā ar interjera dizaina studiju Crate&Barrel ir izstrādājusi mājas tekstila līniju. Rīsa kolekcijā ir izmantojusi savas iecienītākās krāsas - zilās - toņus, bet tekstila līnijai izmantojusi dienvidniecisku dizainu.

 
Foto: Scanpix

Kanje Vests

Ekstravagantais reperis Kanje Vests nav taupījis spēkus - līdztekus viņa radītiem ekskluzīviem apaviem Kanje pievērsies arī ofisa mēbelēm. Sadarbībā ar beļģu interjera dizaineri Akselu Vervortu Kanje ir izstrādājis minimālistisku un industriālu ofisa mēbeļu līniju. Starp citu - Aksels ir veidojis arī Kanjes un Kimas Kardašjanas mājokļa interjeru.

 
Foto: Scanpix

Krisa Dženere

Tā nu sagadījies, ka ne tikai Kardašjanu jaunākā paaudze ir aizrāvusies ar interjera dizainu. Arī Kardašjanu mamma Krisa labprāt iesaistās mājokļa iekārtošanā. Līdz ar Kardašjanu realitātes šovu Krisas plānos bija sākt interjera dizaina šovu kopā ar amerikānu biznesmeni un Kortnijas bijušo draugu Skotu Disiku. Lai arī šovs tā arī nekad netika realizēts, Krisa tik un tā brīvajā laikā pievēršas interjera dizaina hobijam.

 
Foto: Scanpix

Mendija Mūra

Aktrise Mendija Mūra mājas iekārtošanu uztic tikai un vienīgi sev - arī savas mājas iekārtošanu Mendija paveica bez jebkādu dizaineru iesaistīšanas. Visu mājas dizaina izstrādi Mūra dokumentēja sociālo tīklu profilos. Tāpat kā citas slavenības, Mendija Mūra arī radījusi interjera preču dizainu - sadarbībā ar ASV dekoru lieltirgotāju Shutterfly izstrādāja dažādus nieciņus un tekstilu.

 
Foto: Scanpix

Eva Longorija

«Bīstamo mājsaimnieču» aktrise Eva Longorija 2015. gadā izveidoja īpašu mājas dekoru kolekciju veikalam JCPenny. Aktrises stiprās puses ir tieši tekstila dizaina izstrāde - Longorija pašas radītajiem dekoriem izvēlas Austrumu zemju un Senās Grieķijas rakstus un pasteļu krāsas.

 
Foto: Scanpix

Elena Dedženeresa

Viena no lietām, kas vieno slaveno komiķi un televīzijas šovu zvaigzni Elenu Dedženeresu un viņas sievu Portiju Derosi, ir interjera dizains. Elena ir pat publicējusi vairākas grāmatas par viņas un Portijas nekustamo īpašumu dizaina veidošanu un izstrādi. 2015. gadā Elena amerikāņu laikrakstam The New York Times atklāja, ka jau kopš bērnības ir alkusi kļūt par interjera dizaineri.

 
Foto: Scanpix

Lorēna Konrāda

Realitātes šovu zvaigznei Lorēnai Konrādai māju iekārtošana ir ļoti tuva tēma. Lorēna ir izdevusi grāmatu par interjera dizainu, kurā apkopojusi vairākas idejas un rokdarbu padomus.

 
Foto: Scanpix

Ketrīna Zeta-Džonsa

Arī Ketrīna Zeta-Džonsa labprāt pavada laiku, veidojot un izstrādājot interjera priekšmetu un mēbeļu dizainu. Ketrīna 2017. gadā izstrādāja pašas veidotu mājas dekoru līniju - īpaši sievišķīgu gultasveļu un mājas tekstilu. Talants interjera dizainā Ketrīnas ģimenē ir teju vai iedzimts - pērnajā gadā Džonsa dzīvesstila portālam Real Simple atklāja, ka arī viņas māte mēdza pavadīt laiku, polsterējot krēslus un šujot aizkarus.

 
Foto: Scanpix

Breds Pits

Kā izrādās - Breds Pits ir ne tikai talantīgs aktieris, bet arī kaislīgs mēbeļu dizainers. Pēc tam, kad Pits pasūtīja paša dizainētu galdu no mājaslapas Pollario, aktieris atklāja savu otro aicinājumu - mēbeļu dizaina radīšanu. Drīz vien aktieris sadarbojās ar uzņēmumu un vēl aizvien kopīgi izstrādā neordināras un modernas mēbeles. Interesanti, ka uzņēmums Pollario medijiem ir atklājis, ka Breds uzņēmumam ir atdevis īpašu skiču grāmatiņu, kurā ir tūkstošiem aktiera zīmētu mēbeļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu