Karalisko kāzu dāvanu maisiņus internetā andelē par milzu summām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS

Sestdien Lielbritānijā tika svinētas prinča Harija un Meganas karaliskās kāzas. Tiklīdz publiskā ceremonijas daļa bija beigusies, pārdošanā internetā parādījās dāvanu maisiņi, ko viesiem bija sarūpējis karaļnams. Daži viesi saskatīja iespēju ātri nopelnīt - daži maisiņi vietnē «Ebay» jau pārdoti par summām līdz 7900 sterliņu marciņām jeb 9000 eiro, vēsta raidorganizācija CNN.

Otrdien vairāki no pārdošanā izliktajiem auduma maisiņiem bija atraduši jaunus īpašniekus. Par dažiem vēl turpinājās vairāksolīšana, piedāvātajām cenām sasniedzot pat 27 000 mārciņu (30 000 eiro).

Vienkāršie auduma maisiņi tika izdalīti rūpīgi izmeklētiem «vienkāršās tautas» pārstāvjiem, kuri bija aicināti sestdien klātienē vērot kāzas Vindzoras pils teritorijā.

Maisiņos bija ielikta kāzu programmiņa, paciņa smilšu cepumu, liela šokolādes monēta, ledusskapja magnētiņš, ūdens pudele un 20% atlaides kupons Vindzoras pils suvenīru veikaliņā.

Uz kāzu publisko daļu bija aicināti vairāk nekā 2600 cilvēki no karaļnama atbalstītām labdarības organizācijām, tuvējo skolu skolēni, Vindzoras iedzīvotāji, karaļnama darbinieki, kā arī dažādi citi cilvēki, kuri aktīvi iesaistās savas dzīvesvietas sabiedriskajā dzīvē.

Kamēr Harijs un Megana mija gredzenus, viesi stāvēja Svētā Džordža kapelas ārpusē. Viņi varēja vērot pāra ierašanos un pirmo skūpstu pēc jāvārda teikšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu