Trakā pasaule: 19 bērnu mamma gaida piedzimstam 20. mazuli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Lielbritānijas bagātākie vecāki Sjū Redforda (42) un viņas vīrs Noels (46) paziņojuši, ka septembrī gaidāms viņu 20. bērns.

Redfordi, kuri ir arīdzan televīzijas šova «19 bērni un skaitām» («19 Kids and Counting») dalībnieki, pagājušā gada jūlijā laida pasaulē meitu Fēbi Vilovu, lai gan pēc iepriekšējās meitas Halijas Alfijas piedzimšanas 2015. gada jūnijā viņi paziņoja, ka vairāk bērnu viņiem nebūs, ziņo Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

Pastarītim, kurš (vai kura) nāks pasaulē septembrī, būs 10 brāļi un deviņas māsas. Vecākajai pāra atvasei ir 27 gadi, savukārt jaunākajai jūlijā būs gads. Pirmo reizi Sjū palika stāvoklī, kad viņai bija 14 gadi.

Ģimene dzīvo Lankašīras grāfistē Anglijas ziemeļrietumos, viņiem pieder maiznīca, un visus bērnus audzinājuši pašu spēkiem.

Gadā visu bērnu aprūpei ģimene iztērējot aptuveni 30 000 mārciņu (~ 35 000 eiro), ieskaitot 100 mārciņas dzimšanas dienas dāvanām (~115 eiro) un 100-250 mārciņas Ziemassvētku dāvanām (~115-300 eiro) katram bērnam.

Iknedēļas izdevumi par pārtiku veido 250 mārciņas (~300 eiro). Pa visiem viņi katru dienu apēd trīs maizes klaipus, divus iepakojumus brokastu pārslu un 18 pintes (10 litrus) piena.

Lielākā pasaules ģimene mītot Indijā, kur Zionam Čanam ir 94 bērni no 39 dažādām sievām. Čana kungs dzīvo četru stāvu mājā ar 100 istabām kopā ar vēl 14 vedeklām un 33 mazbērniem.

Love this pic so much #soblessed #bigfamilylove

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

How many people can you fit in a shark mouth ?

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

Love this ♥️???⛄️#bigfamily #20stockings #lovechristmas

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

Goodnight all omg santa's coming ?⛄️??

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

Love how Hallie looks at Phoebe pure love ♥️?#rainbowbabies

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu