«Kesko Senukai Lithuania» iegādājas internetveikalu «1A»

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Soikāns/LETA

«Kesko Senukai Lithuania», kam pieder būvniecības, remonta un sadzīves preču veikalu tīkls Baltijas valstīs iegādājas vienu no Baltijā vadošajiem interneta mazumtirdzniecības uzņēmumiem «1A Group», teikts kompānijas paziņojumā.

Pievienota 5. un 6. rindkopa

Darījuma summa atklāta netiek.

Somijas grupa «Kesko» norāda, ka šis darījums nodrošinās iespēju «Kesko Senukai Lithuania» iegūt spēcīgu pozīciju strauju izaugsmi piedzīvojošajā Baltijas e-tirdzniecības tirgū.

«E-tirdzniecības tirgus Baltijā piedzīvo strauju izaugsmi un krietni apsteidz fizisko veikalu mazumtirdzniecību. Īstenojot šo darījumu, mēs kļūsim par lielāko multikanālu spēlētāju Baltijā un spēsim apkalpot savus klientus ar mūsu daudzpusīgo veikalu tīklu, kā arī ar interneta palīdzību,» skaidro «Kesko» viceprezidents Jorma Rauhala.

Paredzēts, ka darījums noslēgsies 2018.gada otrajā pusē.

Internetveikala «1A.lv» pārstāvis Normunds Namnieks aģentūrai LETA uzsvēra, ka darījums paredz divu uzņēmumu - «Kesko Senukai Lithuania» un «1A Group» - apvienošanos. Pēc viņa teiktā, darījums uzskatāms par stratēģisku un rūpīgi izsvērtu lēmumu, lai «1A Group» varētu izmantot multikanālu tirdzniecības priekšrocības, būtiski palielinātu sortimentu jaunās preču kategorijās, kā arī piedāvātu klientiem izdevīgākus servisa, loģistikas un produktu piedāvājumus.

«»1A» misija vienmēr ir bijusi piedāvāt mūsu klientam pašu labāko, un ar šo darījumu mēs esam pārliecināti, ka kvalitātes latiņa tiks pacelta vēl augstākā līmenī,» uzsvēra Namnieks, piebilstot, ka drīzumā «1A» klienti varēs novērtēt izmaiņas internetveikala piedāvājumā.

«Kesko Senukai» pārvaldītajā mazumtirdzniecības tīklā ietilpst 22 veikali Lietuvā, deviņi veikali Latvijā, astoņi Igaunijā un 17 OMA veikali Baltkrievijā, kā arī veiksmīga e-tirdzniecības platforma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu