Keitas tērpi izraudzīti par godu princeses Diānas piemiņai un viņas dēliem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Jau ziņots, ka Kembridžas hercogu pāris 23. aprīļa dienas vidū kļuva par laimīgiem vecākiem savam trešajam bērnam - puisītim (svars - 3,8 kg). Vecāki ar jaundzimušo, sasveicinoties ar tautu un mediju pārstāvjiem, smaidīgi devās mājās jau tajā pašā dienā. Keita, tāpat kā iepriekšējās reizes, bija tērpusies «Dženijas Pekhemas» kleitā, kura patiesi jau atkal atgādināja princesi Diānas tērpu, kad viņa devās mājās ar princi Hariju uz rokām.

 
Foto: AP/Scanpix

Sarkanais tērps ar baltiem akcentiem

1984. gada 16. septembrī, kad princese Diāna devās mājās ar mazo princi Hariju uz rokām, viņa bija ģērbusies koši sarkanā kleitā ar baltas krāsas akcentiem. Ja aplūkojam Ketrīnas kleitu - nenoliedzami, asociācija ir viena.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Gaiši zilā punktotā kleita

Kad Keita pasaulē laida savu pirmdzimto dēlu - princi Džordžu 2013. gada 23. jūlijā, mājās dodoties, viņa bija izvēlējusies ģērbties gaiši zilā kleitiņā ar baltām pumpiņām. Ļoti līdzīgi kā princese Diāna, kad 1982. gada 22. jūnijā devās mājās ar princi Viljamu uz rokām.

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu