Iepazīstam ekskluzīvo igauņu rotaslietu «New Vintage by Kriss» jaunāko kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgā norisinājās ekskluzīvā igauņu rotaslietu zīmola New Vintage by Kriss jaunākas kolekcijas Be a Mermaid prezentācija, kuru aplūkot devāmies arī mēs.

Rotaslietu zīmola New Vintage by Kriss autore ir igauņu rotu māksliniece Kriss Eglite. Pasākuma laikā modes redaktori, blogeri un influenceri varēja iepazīties ar rotaslietu dizaineres pieredzi un iedvesmas avotiem kolekciju tapšanā, kā arī aplūkot New Vintage by Kriss jauno vasaras kolekciju Be a Mermaid.

Jau kopš radīšanas brīža zīmola New Vintage by Kriss mērķis ir piedāvāt smalkas, delikāti rotaļīgas un sievišķīgas rotas bez banalitātēm. New Vintage by Kriss zīmola rotaslietas ir askētisks aksesuārs, kas neuzbāzīgi akcentē personību un iedvesmo ik dienu, uzrunā plaša vecuma auditorijas dāmas un kalpo arī kā gaumīga dāvana

Jaunās kolekcijas Be A Mermaid moto ir: «Vienmēr esi pati.» Vienīgais, ja vari būt nāriņa, tad vienmēr esi nāriņa!

Kolekcijā Kriss Eglite iedvesmojusies no nāriņu gribasspēka, skaistuma un brīvības, un tās tapšanā izmantoti koraļļi, hovlīts un pērles.

«Rīgai vienmēr ir bijusi īpaša vieta manā sirdī, tāpēc mani patiesi saviļņoja iespēja savu jauno kolekciju prezentēt kokteiļbārā Herbārijs. No bāra redzami pilsētas skati lieliski saderēja ar rotaslietu vasarīgajiem dizainiem. Bērnībā bieži viesojos Rīgā un Jūrmalā, jo apmeklēju tenisa turnīrus, tāpēc šīs vietas man saistās ar bērnības nostalģiju. Tā kā esmu precējusies ar latvieti, tad Rīgā viesojamies daudz biežāk nekā bērnībā. Mūsu meitas var satikt savu omi un pierast pie latviešu valodas, saka Kriss Eglite, zīmola New Vintage by Kriss veidotāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu