Latviešu slavenības, kurām šogad gaidāms ģimenes pieaugums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī kāds būtu satraukums vai bailes, ikviena sieviete sava bērniņa piedzimšanu gaida ar nepacietību. Ne mazāk satraukti parasti ir arī viņu vīrieši, jo bērna ienākšana ģimenē prasa rūpes, uzmanību un lielu atbildību. Apkopojām dažas pašmāju slavenības, kurām šā gada laikā gaidāms ģimenes pieaugums. Prieka pilnus brīžus un izturību viņiem!

 
Foto: natasha_stromberga/ Instagram

Nataša Štromberga

Latvijas lepnuma un divkārtējā olimpiskā čempiona BMX riteņbraukšanā Māra Štromberga sieva Nataša Štromberga savā Instagram kontā dalījusies ar bildēm, kurās lepojas ar savu gaidībās esošās māmiņas vēderu. Abiem vecākiem šis būs pirmdzimtais, kuru viņi gaida ar nepacietību. Zināms arī bērniņa dzimums - tas būs puika.

Pāris apprecējās 2016. gada novembrī.

Happy Sunday ? #pregnant #6months #3monthstogo #maternity #babybump #bhldnrobe

A post shared by natasha_stromberga (@natasha_stromberga) on

 
Foto: Anna Krimele/ Facebook

Anna Krimele (Lieckalniņa)

Kā liecina sociālo tīklu bildes, arī personības izaugsmes trenere Anna Krimele ir bērniņa gaidībās. Annai jau ir 16 gadus veca meita Annija, kas dzimusi, esot attiecībās ar basketbolistu Aigaru Vītolu.

Šobrīd Anna ir precējusies ar uzņēmēju Rafaelu Krimelu, ar kuru salaulājās 2016. gadā. Viņai šīs ir pirmās laulības, savukārt Rafaels iepriekš jau bijis precējies. Arī Rafaelam ir bērni no iepriekšējām attiecībām - meita un dēls.

 
Foto: kidsgazette/ Instagram

Santa Pīlēna (Bindemane)

Modes eksperte Santa Pīlēna nu jau ir ceturtā bērniņa gaidībās, ziņo izdevums «Privātā Dzīve». Ar vīru arhitektu Mārtiņu Pīlēnu savu pirmo kopīgo meitiņu Frīdu viņi sagaidīja 2017. gadā. Santai šis būs jau ceturtais bērns. Iepriekšējā laulībā ar Māri Mihelsonu dzimuši vēl divi bērni - Maija un Andrejs.

Pāris apprecējās 2016. gadā.

PASSION

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on

 
Foto: laurarailamusic/ Instagram

Laura Raila

Arī dziedātāja Laura Raila ir sava pirmdzimtā gaidībās. Savu sociālo tīklu profilos viņa dalījusies ar skaistiem attēliem no «Riga Fashion Week» apmeklējumiem. Ar bērniņa tēvu uzņēmēju un burātāju Ņikitu Lakstīgalu viņa salaulājās 2016. gadā, bet iepriekš jau bijuši attiecībās vairāk nekā divus gadus.

 
Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Artura Gruzdiņa mīļotā Elza Cīrule

Par tēvu drīzumā kļūs arī Latvijā lielu popularitāti ieguvušais «X Faktora» uzvarētājs Artūrs Gruzdiņš. Kopā ar savu mīļoto Elzu Cīruli viņi apmeklēja vairākus sabiedriskus pasākumus, kuros nepamanīts nav palicis fakts, ka pārim jau pavisam drīz ir gaidāms ģimenes pieaugums. Kā apstiprināja pats Artūrs, mazulis ir gaidāms aprīļa pirmajā pusē.

Latvijas Modes Gada balva.

A post shared by Arturs Gruzdiņš (@arturs_gruzdins) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu