Ko «Troņu spēles» zvaigznei par interjeru iemācīja tēvs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Lai gan «Troņu spēles» zvaigzne Emīlija Klārka nu jau ir sasniegusi slavas augstienes un var atļauties dzīvot prātam neaptveramos mājokļos, tomēr aktrise vēl šodien atceras kādu interjera dizaina niansi, ko viņai ir iemācījis tēvs. Šo ieteikumu aktrise izmanto vēl šodien un, iekārtojot mājas, lūdz dizaineriem to ņemt vērā un adaptēt mājas dizainā.

Daiļajai aktrisei Emīlijai Klārkai pavisam noteikti ir bijusi daudz citādāka bērnība nekā viņas atveidotajai varonei, princesei Dinerīsai Tārgērjenai. Pretēji seriālā «Troņu spēle» attēlotajai Dinerīsas disfunkcionālajai ģimenei Emīlija dzīvoja saticīgā un mīlošā ģimenē Bērkšīras laukos, Lielbritānijā. Emīlijas mamma vadīja biznesu, tēvs bija teātra skaņu inženieris, un ģimenē vēl ir Emīlijas brālis Benets. Kas attiecas uz interjera dizainu un mājas iekārtošanu, Emīlija Klārka intervijā žurnālam Vanity Fair atklāj, ka viņas tēvs vienmēr ir skandinājis un teicis, ka mājās grāmatu plauktam ir jābūt daudz lielākam par televizoru. «Šī viņa filozofija ir skaidrojama ar to, ka viņš vienmēr visaugstāk vērtēja izglītību un zināšanas,» tā par savu tēti Pīteru, kurš 2016. gadā pēc ilgas cīņas ar vēzi aizgāja mūžībā, izteikusies Emīlija.

«Mana mamma, brālis, tēvs un es mēdzām sēdēt pie galda un kārtīgi izrunāties - tā bija mūsu laimīgā vieta,» stāsta Klārka. «Es, tāpat kā tēvs, ļoti augstu vērtēju inteliģenci un zināšanas. Esmu viena no retajiem, kam ļoti patīk sava ģimene. Man patīk kopā ar viņiem pavadīt laiku.»

Emīlijas Klārkas 5 miljonus vērtā Kalifornijas māja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu