Zivju konservu ražotāja «Unda» apgrozījums pērn audzis par 38,9%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Zivju konservu ražotājs «Unda» pagājušajā gadā strādāja ar 3,076 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 38,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga 2,4 reizes - līdz 333 076, liecina informācija «Firmas.lv».

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2017.gadā uzņēmums sāka darbu pie izmaksu optimizēšanas, pilnveidojot administratīvo struktūru un uzlabojot darba apstākļus, lai palielinātu darba ražīgumu ražošanas procesā.

Kompānijas vadība arī norāda, ka uzņēmums saglabāja esošos klientus, kā arī sāka sadarbību ar nozīmīgu vairumtirgotāju Polijā.

Pēc «Undas» vadības vēstītā, kompānija pērn investējusi jaunu iekārtu iegādē, kā arī attīstības un darbības nodrošināšanas finansēšanai ir saņēmusi ilgtermiņa kredītu.

Turpmākajā periodā uzņēmums ar Eiropas Zivsaimniecības fonda projekta atbalstu plāno modernizēt iekārtas sterilizācijas iecirknī ar mērķi paaugstināt energoefektivitāti un ražot jaunākos produkcijas veidus.

2016.gadā «Unda» strādāja ar 2,214 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir trīs reizes mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī cieta zaudējumus 141 141 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 694 275 eiro. «Unda» pieder vairākām privātpersonām. Uzņēmuma pamatdarbība ir zivju konservu ražošana un realizācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu