Duļevska: Kopā ar vīru esam savu pudu sāls apēduši, ugunij un ūdenim cauri izgājuši...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Esot tāds termins «hokejistu sievas», kādā nereti arī sevi nosauc TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska. Šīm sievietēm līdzīgi kā jūrnieku sievām esot vairākas lietas, ar ko ir jārēķinās un kuras pēc savas pieredzes iesaka Jana, dzīvojot jau ilgus gadus laulībā ar hokejistu Rodrigo Laviņu.

«Citu - vecākas paaudzes - hokejistu sievas mani jau bija brīdinājušas, ka nopietni jāsagatavojas brīdim, kad vīra hokejista karjera beigsies. Līdz ar to zināju: pienāks diena, kad vīram būs jādomā, ko darīt tālāk un kā viss notiks. Un ka šai brīdī būs vajadzīgs mans atbalsts. Jā, šī pauze nebija liela, un tomēr... Viss notika, kā es biju paredzējusi. [..] Toties es finansiāli varēju atbalstīt, parūpēties par ģimeni arī tad, kad vīram neklājās spīdoši. Vienmēr esmu pelnījusi, man vienmēr bijusi sava nauda, un man šī apziņa ir ļoti svarīga,» žurnālā «Ieva» intervijā runā Dana Duļevska. «Neuzskatu, ka sievietei būtu jāstrādā kā zirgam un jāuztur visa ģimene. Nē. Vīrietim jābūt tam, kas uzņemas apgādātāja lomu, kas ir galvenais noteicējs gan par ģimenes stabilitāti, gan materiālo situāciju. Un mūsu ģimenē tā arī ir.»

Intervijā Jana atklāti stāsta par savām sešpadsmit gadus ilgajām attiecībām, kurās ne vienmēr spīd saule: «Runājot par grūtām situācijām... Kopā ar vīru esam savu pudu sāls apēduši, ugunij un ūdenim cauri izgājuši. Negribu idealizēt mūsu attiecības un teikt, ka vienmēr viss bijis un ir brīnišķīgi. Ir bijuši brīži, kad bijis grūti gan saprasties, gan pielāgoties. Bijuši strīdi un noteikti vēl būs - dažreiz augstākos toņos un ilgāku laiku. Tas ir normāli. Galvenais ir pēc tam atrast kopsaucēju, atzīt savas kļūdas un mazliet piekāpties otram. Cita ceļa - bez kompromisiem - attiecībās nav.»

Vairāk lasi šīs nedēļas intervijā žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu