Rādīs filmas par Lielbritānijas prinča Harija kāzām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA

Par godu Lielbritānijas prinča Harija un viņa mīļotās Meganas Mārklas kāzām 15. maijā plkst. 21.10 LNT piedāvā šogad veidoto romantisko filmu «Harijs un Megana. Karaliskais romāns». Pašā kāzu dienā, 19. maijā plkst. 18.15 dokumentālajā filmā «Karalisko kāzu noslēpumi» uzzināsim, kā tiek organizētas iespaidīgās karaļnama kāzas, savukārt plkst.19.05 dokumentālajā filmā «Harijs un Megana» ieskatīsimies topošo jaunlaulāto bērnībā, karjeras ceļos un dažādos noslēpumos.

Amerikāņu aktrises Meganas un pasaulē iemīļotā prinča Harija attiecības tika turētas noslēpumā, taču tagad tās kļuvušas par vienu no apspriestākajiem tematiem gan medijos, gan ikdienišķās sarunās. No draugu organizētas iepazīšanās un slepenībā aizvadītiem randiņiem līdz publiskai attiecību un pagātnes izpētei - skaistā pāra attiecību stāstam dzīvojiet līdzi otrdien, 15. maijā plkst. 21.10 romantiskajā, aizkustinošajā filmā «Harijs un Megana. Karaliskais romāns» («Harry and Meghan: A Royal Romance»).

19. maijā plkst. 18.15 dokumentālajā filmā «Karalisko kāzu noslēpumi» («Diana to Meghan – Royal Wedding Secrets») soli pa solim atklāsim, kā tiek organizētas iespaidīgās britu karaļnama kāzas, kurās viss rit pēc striktiem noteikumiem. Atskatīsimies, kādas bija prinča Čārlza un Diānas kāzas, Čārlza un Kamillas kāzas, Viljama un Keitas kāzas, un uzzināsim, kā rit gatavošanās šā gada skaistākajam maija notikumam – Harija un Meganas kāzām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu