Kādu matu griezumu izvēlēties, kad vairs nav 18?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pavasaris ir laiks, kad jo īpaši pievēršam uzmanību savam izskatam un ļaujamies drosmīgām pārmaiņām. Taču kāds griezums piestāvētu tad, kad vairs nav 18? Un kādu matu krāsu izvēlēties?

Arī četrdesmit gadus vecā trīs bērnu māmiņa Inga «STV Pirmā!» raidījumā «Ievas jaunās pārvērtības» bija gatava teikt ardievas pagātnei un nogriezt garos, 15 gadus audzētos matus. Frizieris Kārlis Ezergailis sievieti mudināja piķa melnās matu krāsas vietā, kas Ingas tēlu padara drūmu un smagnēju, matus tonēt kastaņbrūnus, piešķirot tiem mirdzumu, vieglumu un vijīgumu. Lai mainītu sievietes matu krāsu, frizieris vispirms matos ieklāja īpašu krāsas noņēmēju, tā sagatavojot tos jaunā toņa uzklāšanai. Pie matu saknēm meistars klāj tumši brūnu toni, bet pārējā daļā mazliet gaišāku. Tā kā sievietes mati pēc struktūras ir poraini, tie labi uzsūc jauno krāsu un kopumā mati kļūs spīdīgāki un izskatīsies veselīgāki. Ingai piestāvētu arī īss matu griezums, taču, lai nebūtu pārāk šokējošas pārmaiņas, frizieris izvēlējās pusgaru griezumu, matus ieveidojot vijīgās lokās. Turklāt šāds griezums ir ērti kopjams arī ikdienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu