Ludzā likvidē nelikumīga alkohola ražotni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Cīnoties ar nelikumīgu akcizēto preču apriti, Valsts policija regulāri veic dažādus preventīvus un operatīvus pasākumus. Pagājušonedēļ šādus pasākumus sekmīgi realizēja policijas darbinieki, likvidējot Ludzā nelikumīga alkohola ražotni un konfiscējot ievērojamu daudzumu nelikumīgu alkoholisko dzērienu.

Policisti ieguva informāciju, ka Ludzā, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar akcizēto preču nelikumīgu apriti. Minētās informācijas pārbaudei, 2018.gada 9.martā likumsargi veica kratīšanu kādas 1963.gadā dzimušas sievietes dzīvesvietā.

Apskatot aizdomās turētās dzīvokli, likumsargi konstatēja, ka tajā notiek nelikumīga alkohola ražošana. Kopumā kratīšanas laikā konfiscēts ap 200 litriem brāgas un gatavās produkcijas - kandžas, pudeles, kas izmantojamas alkohola fasēšanai, ka arī ražošanas ierīces.

Lai precīzi noteiktu izņemto vielu skaitu un sastāvu ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, likumpārkāpēja šo alkoholu plānoja realizēt turpat notikuma vietā un, iespējams, arī citās nelikumīgu akcīzes preču tirdzniecības vietās (t.s. «točkās»).

Foto: Valsts policija

Šobrīd likumsargi turpina izmeklēšanu, savukārt aizturētajai par minētiem likumpārkāpumiem draud kriminālatbildība. Jāpiebilst, ka sieviete iepriekš nebija nonākusi policijas redzeslokā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu