Atgriežoties strādāt Valsts policijā, mandātu noliek Cēsu domes deputāts Goba

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cesis.lv

Šonedēļ mandātu nolicis Cēsu novada domes deputāts Jānis Goba (LZS), kurš atgriezies stradāt Valsts policijā, aģentūra LETA noskaidroja Cēsu novada pašvaldībā.

Goba līdz 2014.gada sākumam bija Valsts policijas Cēsu iecirkņa priekšnieks, bet tad pievērsās darbam pašvaldībā. Pērnā gada nogalē Goba atsācis darbu Valsts policijā, kas liedz viņam pildīt domes deputāta pienākumus. Tajā pašā laikā Goba turpinās darbu Cēsu novada administratīvajā komisijā kā komisijas loceklis.

Domē viņa vietā stāsies Birute Mežale (LZS), kura pārņems Gobas vietu Finanšu un Sociālo un veselības jautājumu komitejās.

Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanās Cēsu novadā pārliecinājuši uzvarēja partija «Vienotība», kuras sarakstā ar pirmo numuru kandidēja līdzšinējais pašvaldības vadītājs Jānis Rozenbergs (V).

Viņa pārstāvētajai partijai «Vienotība» domē ir 11 deputātu mandāti, divi deputāti ievēlēti no Latvijas Zemnieku savienības, bet pa vienai vietai ir Latvijas Zaļajai partijai un nacionālajai apvienībai «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu