Grībauskaites padomnieks: «PayPal» apsver iespējas investēt Lietuvā

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Elektronisko maksājumu pakalpojumu kompānija «PayPal» interesējas par iespējām investēt Lietuvā, ziņu aģentūru BNS pa tālruni no Davosas informējis prezidentes Daļas Grībauskaites padomnieks Nerijus Aleksejūns pēc tikšanās ar kompānijas viceprezidentu Ričardu Nešu.

Pēc viņa teiktā, «PayPal» viceprezidents interesējies «par investīciju un sadarbības iespējām un uzņēmējdarbības klimatu», un šī tikšanās bijusi lieliska iespēja pastāstīt par Lietuvas centieniem kļūt par reģionālo finanšu tehnoloģiju centru.

««PayPal» viceprezidents jautāja par investīciju un sadarbības iespējām, kā arī biznesa klimatu. Tā bija lieliska iespēja prezentēt Lietuvu kā jaunu reģionālo finanšu tehnoloģiju centru,» Aleksejūns teica telefonsarunā ar BNS.

Viņš norādīja, ka Davosas forumā esot saticis arī elektroierīču kompānijas «Philips» viceprezeidentu.

Pasaules ekonomikas forumā Davosā sapulcējusies globālā politikas un biznesa elite, kas ar bažām gaida ASV prezidenta Donalda Trampa uzstāšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu