Vālbergs ziedos pārfilmēšanā nopelnītos 1,5 miljonus dolāru

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Marks Vālbergs sestdien piekrita ziedot 1,5 miljonus ASV dolāru, ko viņš nopelnījis filmas «All the Money in the World» («Visa pasaules nauda») pārfilmēšanā, aizsardzībai pret seksuālo uzmācību veltītai iniciatīvai «Time's Up».

Par šo lēmumu tika paziņots trīs dienas pēc Holivudas zvaigžņu paustā sašutuma par ziņām, ka Vālbergs par piedalīšanos minētās filmas atsevišķu ainu pārfilmēšanā saņēmis 1,5 miljonus dolāru, bet aktrise Mišela Viljamsa – mazāk nekā 1000 dolāru.

Režisors Ridlijs Skots novembrī pārfilmēja daļu šīs filmas, kad seksuālā varmācībā apsūdzētais aktieris Kevins Speisijs tika izgriezts no tās un aizstāts ar aktieri Kristoferu Plameru miljardiera Pola Getija lomā. Vālbergs un Viljamsa 10 dienas atkārtoti filmējās ainās, kurās viņi redzami kopā ar miljardiera Pola Getija lomas atveidotāju.

Vālbergs sestdien paziņoja, ka veiks 1,5 miljonu dolāru ziedojumu Viljamsas vārdā.

Aģentūra «William Morris Endeavor», kas pārstāv Vālbergu un Viljamsu, paziņoja, ka ziedos papildus 500 000 dolāru – arī Viljamsas vārdā.

Vālbergs sacīja, ka viņš «simtprocentīgi» atbalsta tiesības uz taisnīgu atalgojumu Holivudā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu