TOP 10 pasaules vietas, ko apmeklēt, kad esi iemīlējies

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nav nekā labāka par ceļošanu un jaunu vietu atklāšanu kopā ar kādu, kurā esi iemīlējies. Atpūsties pasaules skaistākajās pludmalēs, kāpt Eifeļa tornī vai darīt citas neaizmirstamas lietas kopā ar iemīļoto ir īpaši pacilājoši un neaizmirstami. Piedāvājam blogā «The Blonde Abroad» izvēlētās desmit skaistas vietas, kas liks jums iemīlēties arvien stiprāk.

Bora Bora, Franču Polinēzija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Bora Bora ir neticami unikāla, tāpēc tā atrodas šā topa augšgalā. Mošanās, saulei lecot ārpus ūdens ieskautā bungalo, un lēkšana siltajā tropu okeāna ūdenī tieši no klāja ir pasakaina pieredze, ko negadās piedzīvot bieži. Nekur nav iespējams justies tik mierīgi, un, lai arī kur jūs paliktu, jūs uzņems kā karaļus un karalienes. Peldēšanās kopā ar haizivīm, dzeloņrajām un tūkstošiem tropisko zivju liks jums justies kā uz citas planētas.

Venēcija, Itālija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Venēcija ne tikai izskatās kā pasaku pilsēta, bet liek arī justies gluži kā pasakā, izbraucot pa pilsētas kanāliem ar gondolu. Pēc tam šķērsojot tiltus un apbrīnojot Venēcijas gleznainās ainavas un arhitektūru, baudot itāļu saldējumu vai divus... jo mīlestība taču iet caur vēderu, vai ne?

Parksitija, Jūtas štats ASV

Foto: Panthermedia/Scanpix

Parksitija ir skaista, romantiska pilsēta, kas pieglaudusies Klinšu kalniem (Rocky Mountains) ASV. Neatkarīgi no tā, vai ceļojat turp ziemā vai vasarā, tur vienmēr būs ko darīt. Interesantas nodarbes atradīs gan kinomīļi, jo tur norisinās «Sundance» filmu festivāls, gan aktīvāka dzīvesveida cienītāji, kas varēs izmantot lielāko slēpošanas kūrortu ASV.

Serengeti, Tanzānija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Esot nekurienes vidū ar mīļoto, varat justies kā vienīgie cilvēki pasaulē. Serengeti ir viena no tām vietām, kas ir pilna ar zvaigznēm, skaņām un skatiem, ko nav iespējams aprakstīt un izskaidrot, tas ir jāpiedzīvo pašam.

Bali, Indonēzija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Bali ir perfekta vieta pārim, kas vēlas baudīt bagātīgo kultūru, gardus ēdienus un perfektu sērfošanu. Noīrējiet motorolleru un pabraukājiet pa salu, turoties cieši viens pie otra, kamēr gremdējaties skaistumā visapkārt. Bali būs īstā vieta, kur nodarboties ar jogu pludmalē un izbaudīt mieru un klusumu no savas villas.

Nica, Francija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nica ir perfekta vieta, lai atpūstos pie Vidusjūras. Tikai iedomājoties vien par zvilnēšanu zem svītrainiem saulessargiem Franču Rivjērā, roka ceļas rezervēt biļetes. Izbaudiet nevainojamos piekrastes skatus, sadevušies rokās, un pastaigājieties pa gājēju ieliņām.

Parīze, Francija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Parīze ir zināma kā mīlestības pilsēta ne bez iemesla. Sāciet dienu ar kopīgām brokastīm gultā un priecājoties par skatu aiz «parīziešu» loga. Klīstiet apkārt pa Versaļu, Monmartru vai apmeklējiet kādu no daudzajiem muzejiem, ko pilsēta piedāvā. Ēdiet franču pankūkas ar «Nutellu», cik vien vēders atļauj, un dienas beigās ar piknika grozu dodieties vērot, kā izgaismojas Eifeļtornis. Vai varat iedomāties vēl romantiskāku dienu?

Lapzeme, Somija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Pēc Ziemeļblāzmas vērošanas Lapzemē ir iespējams nakšņot stikla iglu vai sniega būdā. Tāpat Lapzemē iespējams apskatīt brīnišķīgos ezerus un baudīt somu saunu kopā ar mīļoto.

Positano, Itālija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Vai jums patīk saules gaisma, laivas un zils ūdens? Tad, visticamāk, patiks arī Positano. No šīs vietas varat doties uz Kapri vai arī burvīgo Grotta dello Smeraldo. Noslēdziet dienu ar vakariņām kādā klinšu ieskautā restorānā, kurā varat izbaudīt skatu uz jūru.

Sanfrancisko, Kalifornija

Foto: Panthermedia/Scanpix

Šajā pilsētā pie līča ir kaut kas romantisks, ko apstiprina fakts, ka daudzi pāri saderinājušies pie Zelta Vārtu tilta (Golden Gate Bridge). Pastāv dažādas unikālas pērles, kas apslēptas šajā pilsētā. Labākais šajā vietā ir tas, ka vienmēr atrodas kas jauns, ko šeit darīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu