Apskats: Rīgā degvielas cenas stabilas, Viļņā un Tallinā aug

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā bija novērojams degvielas cenu pieaugums, taču Rīgā degvielas cenas nav mainījušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā nedēļā ir nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena šonedēļ ir Viļņā. Tāpat Tallinā ir augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā cena - Viļņā.

Rīgā «Circle K» («Statoil») degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena nav mainījusies jau trešo nedēļu un piektdien bija attiecīgi 1,214 un 1,144 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena «Circle K» («Statoil») degvielas uzpildes stacijās bija 1,194 eiro par litru, kas ir par 0,1% vairāk nekā iepriekšējā piektdienā. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ pakāpusies par 0,2% bija 1,094 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā 95.markas benzīna cena palielinājusies par 2,1% - līdz 1,245 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena kāpusi par 2,1% - līdz 1,265 eiro.

Autogāzes cena šonedēļ nav mainījusies ne Rīgā, ne Tallinā, ne Viļņā un bija attiecīgi 0,545 eiro, 0,599 eiro un 0,561 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu