Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Intīma pieredze: es pašapmierinājos nedēļu no vietas un, lūk, ko sev atklāju!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Kāda sieviete, kura savu vārdu izdevumā «Womens health» neatklāja, padalījās savā seksuālās dzīves pieredzē par to, kas notiek, ja veic ar sevi šādu eksperimentu - pašapmierinies katru dienu, nedēļu no vietas! Uzzini, kādas atklāsmes par sevi viņa guva.

Kad izlēmu, ka pieņemšu šo izaicinājumu, nodomāju - nekas nevar būt vienkāršāk, tomēr, sākot šo procesu, sapratu, ka tas nebūt nav viegli! Tas bija grūts uzdevums, kaut šķiet - kā tas var būt... Esmu viena, daudz strādāju un ceļoju. Man nekad nav laika un bieži esmu nogurusi. Tāpēc vakaros, kad bija laiks, man nācās pat sevi pierunāt uz šo baudpilno nodarbi. Un tomēr es šo nedēļu nekrāpos, un lūk, kādas atklāsmes man tā nesa:

1. Jo vairāk orgasmu tu sasniedz, jo vairāk tev vajag!

Ja man jābūt pavisam godīgai, tad šis aktīvais pašapmierināšanās maratons man pavēra pavisam citus seksuālās dzīves apvāršņus. Pirmās dienas bija neērtas un, ja godīgi, pat nedaudz kautrējos no apziņas par to, ko tagad darīšu. Bet pēc trešās dienas sāku improvizēt ar savu ķermeni un mani orgasmi atšķīrās.

Es sapratu, cik liels tas ir piedzīvojums man pašai ar sevi, un man vajadzēja vēl!

2. Es savam klitoram varu pieskarties simtiem veidos

Šī nedēļa man lika iepazīt savu ķermeni rūpīgāk. Noteikti esmu iepazinusi daudz vairāk vietu, kuras stimulējot sasniedzu baudu. Un arī seksa rotaļlietas man bija atklājums - cik tās mūsdienās ir daudzveidīgas...

3. Tas palīdz iemigt...

Viennozīmīgi, ja moka bezmiegs, šis ir visveselīgākais veids, kā likt sev iemigt. Tas noņem stresu, atbrīvo no sāpēm. Nomierina prātu. Izmēģināju pašapmierināties arī dažādos dienas laikos, un jāatzīst, ka tieši pirms miega man patika vislabāk.

Un, jā, es visu šo nedēļu gulēju kā bērns.

4. Fantazē! Trenē savu radošumu

Mums katrai ir savas iemīļotākās seksuālās fantāzijas, kuras iztēlojamies, lai sasniegtu izteiksmīgāku orgasmu. Šī nedēļa man lika, mīļās, patiešām iespringt. Nepietika tikai ar puskailu aktieri Idrisu Elbu vai kaislīgu svešinieku vārtrūmē, man bija patiešām jāiespringst par savām fantāzijām.

Jā, atzīšos - pa šo laiku apguvu arī vairākus, sev jaunus «seksa terminus» interneta pasaulē.

5. Mēs tik maz veltām laiku pašas sev...

Izturot eksperimentu, es atklāju kādu acīmredzamu lietu - man nekad nav laika sev, savai labsajūtai... Vienmēr darbs, laika trūkums, stress, miljons pienākumu, rēķini, problēmas... Dzīve mūs ikdienā rausta uz miljons pusēm, liekot palīdzēt vairākiem cilvēkiem vienlaikus. Bet kā ar sevi? Kad tu samīļosi sevi?

Jā, tas man lika aizdomāties par to, cik šis mirklis tomēr ir svarīgs man pašai. Tā ir mana jaunā meditācijas forma!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu