Aktrise Lana de Laria nav monogāma, viņa izvēlas mīlēt vairākas sievietes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Aktrise un dziedātāja Lana de Laria, kuru iepazinām, pateicoties seriālam «Orange is the new black», paziņojusi, ka kopš saderināšanās laušanas nemēģina izveidot monogāmas attiecības, bet satiekas ar vairākām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Piecdesmit deviņus gadus vecā aktrise, kuru var uzskatīt par LGBTQ kopienas ikonu, paziņojusi, ka ik rītu, pieceļoties, tīrot zobus un apskatoties uz sevi spogulī, ir lepna, ka jau pirms gadiem iznākusi no «skapja» un visu šo laiku piedalās dažādās konferencēs, sniedz intervijas, iesaistās sociālos projektos, kuri palīdz LGBTQ kopienas cilvēkiem.

Aktrises iznākšana no «skapja» bija gana drosmīgs solis, jo tajā laikā homoseksualitāte nav bijusi atļauta nevienā no Amerikas štatiem un viņai pat ir nācies pavadīt nakti cietumā, tikai tāpēc, ka viņa ir lezbiete.

Tāpat Lana neslēpj, ka viņai patīk sekss, kopš saderināšanās laušanas viņa nedomā iesaistīties monogāmās attiecībās, bet satiekas ar vairākām dāmām, baudot seksu, sieviešu sabiedrību, bez jebkādām saistībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu