Policistus pārsteidz kāda taksometra vadītāja apņēmība dzērumā sēsties pie stūres

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

5.oktobrī neilgi pirms pulksten 20 pie Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes kājnieces piebrauca kāds autovadītājs, kurš pastāstīja, ka pirmīt ievērojis kādu iereibušu taksometra vadītāju. Vīrietis izkāpis no transportlīdzekļa un iegājis pārtikas veikalā.

Netālu no norādītās teritorijas policiste pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti, kurš iekāpa automašīnā. Policiste piesteidzās pie auto un vadītājam izskaidroja, ka viņam labāk doties tālāk kājām. Vadītājs policistes aizrādījumus neņēma vērā un paskaidroja, ka tik un tā plāno izdarīt pārkāpumu. Informācija nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas ekipāžai.

Ierodoties ekipāžas darbiniekiem, atkārtoti vadītājam piekodināts nesēsties pie stūres alkohola reibumā. Pēc pārrunām iereibušais kungs teica, ka došoties prom kājām. Vīrietis jau devās prom, taču, policistiem iekāpjot atpakaļ operatīvajā transportlīdzeklī, viņš atgriezās pie taksometra un sāka braukšanu.

Vadītājs, nespēdams savaldīt spēkratu, iebrauca priekšā stāvošajā automašīnā. Policisti piesteidzās pie pārkāpēja, noslāpēja transportlīdzekli un izņēma no aizdedzes atslēgas. Iereibušais vadītājs pēc negadījuma sāka vicināties ar naudu un mēģināja pamest notikuma vietu.

Vīrietis aizturēts un ievietots pagaidu aizturēšanas nodalījumā. Izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu