Bella Hadida Tommy X Gigi kolekcijā vēl dumpinieciskāka

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dažas savienības ir kā radītas debesīs. Tā var teikt arī par dizaineru Tomiju Hilfigeru (Tommy Hilfiger) un supermodeli Džidži Hadidu (Gigi Hadid), kuru sadarbībā dzimusi jau trešā kapsulkolekcija.

Tāpat kā iepriekšējās TommyXGigi kolekcijās, arī šajā supermodele un zīmola vēstnese ir piedalījusies tērpu dizainēšanā, stila veidošanā, reklamēšanā un, protams, valkāšanā. Tas nepārsteidz, jo Džidži ir īsta Tommy Girl.

Pāris vārdos kolekciju varētu raksturot šādi: labākais no deviņdesmitajiem ar Džidži Hadidas glamūru, kas ir «ass» un reizē relaksēts, nepiespiesti stilīgs.

2017. gada rudens kolekcija ir dumpinieciski sievišķīga. Tā liek kavēties atmiņās par 90. gadiem un to ikonisko rokenrola stilu. Kolekcijā valda oversized piegriezumi, koledžas iedvesma un atlētiska estētika. Tērpiem izvēlēti īpaši audumi – luksusa velūrs, spīdīga āda, džinss un flanelis. Dumpinieciskumu izceļ mūzikas grupu logo stils un metāliskas kniedes.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu