Aktrise Bella Torna publisko fotogrāfijas, kurās skūpstās ar blogeri Taņu Mongau

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Tikai divdesmit dienas pēc tam, kad populārā «Youtube» blogere Taņa Mongau publiskoja portālā «Twitter» savu vēlmi būt romantiskās attiecībās ar aktrisi Bellu Tornu, sociālajos tīklos parādījušās fotogrāfijas, kur jaunās sievas redzamas mīlināmies un skūpstāmies.

Foto: twitter.com

Deviņpadsmit gadus vecā aktrise kopā ar deviņpadsmit gadus veco blogeri, kura sapņo kļūt par repa zvaigzni, apmeklējušas trīsdienu mūzikas festivālu «Life is Beautiful» un priecējušas savus atbalstītājus ar dažādiem provokatīviem foto.

Foto: twitter.com

Vairākās fotogrāfijās jaunās sievietes redzamas skūpstāmies, citās mīlināmies, citās spēlējamies viena ar otras krūtīm.

Foto: twitter.com

Mongau publiskoja fotogrāfijas ar ierakstu – sapņi piepildās, Bella uzreiz komentēja ierakstu ar jautājumu – kurš, šo redzot, ir šokā? Taņa negaidīja fanu atbildes, bet uzrakstīja, ka šokā ir viņa, jo jau ilgojas pēc aktrises tuvuma.

Foto: twitter.com

Nav skaidrs, vai aktrise un blogere ir pāris vai vienkārši atradušas veidu, kā izklaidēties un šokēt savus atbalstītājus.

Foto: twitter.com

Lai vai kā, Mongau intervijās nav slēpusi, ka ir biseksuāla un nākamās attiecības vēlas tieši ar sievieti, toties Bella gadu tikās ar aktieri Gregu Sulkinu un vēlāk viņai piedēvēti dažādi romāni ar slaveniem brunču medniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu