Dons un citi mākslinieki aicina visus svinēt Dakteru Klaunu piecu gadu jubileju!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biedrība «Dr.Klauns», atzīmējot jubileju, vēlas dalīties savos priekos ar ikvienu.

Tāpēc visi laipni gaidīti pasākumā, lai:

  • baudītu muzikālos priekšnesumus no mūsu dziedošajiem draugiem;

  • rosītos radošajās darbnīcās - zīmētu, krāsotu un līmētu;

  • cienātos ar veselīgiem našķiem un kopā arī nopūstu piecas svecītes no mūsu kūkas!

Tiekamies 24.septembrī pie t/c Spice no plkst. 12.00 līdz 16.00.

Pie mums ciemosies daudzi brīnišķīgu balsu īpašnieki - Dons, Kārlis Kazāks, Kaspars Zemītis, Valters Frīdenbergs, Brīnumskapis, Kristīne Šomase un Ivo Laumanis, Beāte Zviedre, Marta Grigule, Laima Dimanta, Ira Krauja, Viņa (Bandmaster), Dzeguzīte, dziesmu izrādes «Zenīts» dalībnieki un citi.

Foto: Publicitātes foto

Ar šo pasākumu vēlamies pateikt lielu PALDIES visiem, kas mums šo piecu gadu laikā ticēja un palīdzēja īstenot projekta ideju.

Par svētku atmosfēras radīšanu rūpējas un Dakteru Klaunu ikgadēji atbalsta partneri Food Union, Rimi Latvia un t/c Spice.

Par interesantām aktivitātēm un gardumiem parūpēsies, Venden, Gaļas nams Ādaži, Barona tējas un kafijas, Europark, zinātkāres centrs «Zinoo», fotostūrītis Smile Box, International GYM Imanta, Veselības centrs 4, Benu Aptieka, L’Occitane un citi.

Ja mājās ir sarkans klauna deguns – paķer to līdzi!

Uz tikšanos šo svētdien!

Par Dakteru Klaunu programmu

Biedrība «Dr. Klauns» kā sabiedriska labdarības organizācija darbojas kopš 2012. gada, un tās pārstāvji – 40 profesionāli medicīnas klauni – katru dienu dodas uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu, kamēr tie uzturas slimnīcā. Dakteru Klaunu projektu biedrība «Dr.Klauns» īsteno sadarbībā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu un ar Izraēlas vēstniecības, Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmuma «Food Union» un Pētera Avena labdarības fonda «Paaudze» atbalstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu