Divi Brocēnu deputāti noliek mandātu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Brocēnu novada dome vakar lēmusi par izmaiņām pašvaldības deputātu sastāvā, jo divi deputāti nolikuši mandātu, informēja pašvaldībā.

Iepriekš par deputātes pilnvaru nolikšanu paziņousi Māra Jansone (LZS). Saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem nākamais pretendents uz deputāta vietu bija Krišjānis Valters, taču viņš no tā atteicies. Līdz ar to domes deputāta pienākumus turpmāk pildīs Ansis Ābuls.

Domes deputāta pienākumus vairs nepildīs arī Rinalds Rullis (VL-TB/LNNK), kurš savu lēmumu pamatojis ar to, ka viņam esot daudz jaunu pienākumu sabiedriskajās organizācijās un uzņēmējdarbībā. Cits deputāts Ruļļa vietā vēl nav sācis darbu domē, bet saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem nākamais pretendents ir Uģis Zanders.

Brocēnu novada domē deviņi mandāti ir Latvijas Zaļajai partijai, bet pa diviem mandātiem - nacionālajai apvienībai «Visu Latvijai!»—«Tēvzemei un Brīvībai/LNNK», Latvijas Zemnieku savienībai un Latvijas Reģionu apvienībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu