Investējot teju 2 miljonus eiro, durvis vērs lielākais un modernākais sporta klubs Rīgā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23.augustā plkst.13 Bērnu pasaules tirdzniecības centra telpās durvis apmeklētājiem vērs Baltijā lielākā fitnesa klubu tīkla «MyFitness» filiāle Matīss. Sporta kluba izveidē investēti teju divi miljoni eiro, padarot to par aprīkojuma un plānojuma ziņā modernāko sporta klubu Rīgā. Aktīvai sportošanai paredzētās zonas izmēra ziņā šis uzskatāms par lielāko sporta klubu Rīgā. Līdz ar filiāles Matīss atklāšanu gaidāma jauna elpa arī vēsturiskās «Bērnu pasaules» ēkas attīstībā.

«MyFitness» Matīss sporta klubs atradīsies tirdzniecības centrā «Bērnu pasaule» Matīsa ielā. Šis būs līdz šim lielākais «MyFitness» sporta klubs Rīgā 2300 m2 platībā.

«Matīsa filiāle ir unikāla ar to, ka telpas ir nevis pielāgotas sporta kluba vajadzībām, bet izbūvētas tieši šim mērķim. Līdz ar to sporta kluba plānojums ir pārdomāts un apmeklētājiem draudzīgs, kā arī izbūvēta moderna ventilācijas un gaisa apmaiņas sistēma, kas sportošanu padarīs īpaši patīkamu,» stāsta «MyFitness Latvia» vadītājs Ēriks Nadziņš.

Sporta klubā būs plaša un moderni aprīkota trenažieru zāle ar skatu uz Kr. Barona ielu. Jaunums būs trenažieru zālē ierīkotā Pure Strength zona, kas īpaši uzrunās smago svaru piekritējus. Grupu nodarbībām atvēlētas divas plašas zāles. Lielākā zāle domāta aktīvākām nodarbībām, kurās tiek izmantots papildu inventārs un horeogrāfijā paredzēta plaša kustību amplitūda.

Foto: Publicitātes foto

Mazākā zāle būs lieliski piemērota lēnākām un harmoniskām nodarbībām, piemēram, jogai un pilatēm. Sporta klubā ierīkota arī plaša funkcionālā zona, kur tiks aizvadīti iecienītie TRX grupu treniņi. Kopumā tikai grupu nodarbībās vien kluba telpās vienlaikus varēs sportot 120 cilvēku.

Sporta klubā Matīss ierīkots arī speciāls treneru pieņemšanas kabinets, kurā iespējams veikt vispusīgu ķermeņa uzbūves un masas proporciju analīzi ar Latvijā unikālo Jawon 353 IOI ierīci. Tas ir neatsverams instruments treneriem sabalansēta uztura padomu sniegšanā un efektīvā treniņu plāna sastādīšanā. Savukārt sportotājiem tas ļauj uzskatāmi sekot līdzi savas fiziskās formas progresam un iedvesmoties turpmāku sportisko mērķu sasniegšanai.

Foto: Publicitātes foto

Ar 25 sporta klubu filiālēm sešās Baltijas valstu pilsētās «MyFitness» tīklam sešās Baltijas valstu pilsētās ir 25 sporta klubu filiāles: 18 no tām atrodas Igaunijā un septiņas Latvijā. 2017.gada nogalē «MyFitness» atvērs pirmo sporta klubu arī Lietuvā. Tuvākajos gados klubu tīklu plānots paplašināt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu