Soctīkli mutuļo par randiņu prezidenta rezidencē un interesanto kompāniju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tvitera lietotāji pamanījuši, ka Latvijas valsts prezidents Raimonds Vējonis neformālā vizītē savā Jūrmalas rezidencē uzņēmis festivāla «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous» organizatorus, kuru vidū bija mūziķe, festivāla saimniece Laima Vaikule un producente Elita Mīlgrāve.

Valsts prezidents pateicās Laimai Vaikulei personīgi un festivāla organizatoriem kopumā par organizēto pasākumu un atsaucās uz Laimas Vaikules ielūgumu apmeklēt festivāla atklāšanas vakaru 20. jūlijā. Daudzi sociālo tīklu lietotāji apspriež fotoattēlu, kurā redzamas visas minētās personas, minot, kuri vēl iederētos šajā kompānijā. Tāpat daudzus satraucis fakts, ka prezidents ieradies uz pasākumu, kurā īpašs gods tiek izrādīts «oligarhu sarunu» galvenajam varonim Ainaram Šleseram.

Kā šajā kontekstā TVNET norādīja prezidenta preses pārstāvis: «Valsts prezidents apmeklēja Laimas Vaikules organizētā festivāla koncertu ceturtdien, 20.jūlijā. Valsts prezidents koncertu apmeklēja kopā ar kundzi Ivetu Vējoni. Valsts prezidents piedalījās un teica uzrunu 3. Eiropas koru olimpiādes atklāšanas ceremonijā 16.jūlijā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. «

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu