Milena Gulbe: Mēs, sievietes, pieveram acis, ar daudz ko samierināmies

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/milena.gulbe

Kādreizējā aktrise Milena Gulbe, slavenā tenisista Ernesta Gulbja mamma un aktiera Ulda Pūcīša meita, joprojām darbojas radošajā jomā. Nule kā viņai piešķirta loma Ināras Kolmanes topošajā filmā pēc Belševicas darba «Bille», kā arī Dāvja Sīmaņa filmā «Puika ar suni» - par Žaņa Lipkes dzīvi. Jūlijā Milena Gulbe svinēs savu piecdesmito dzimšanas dienu, tāpēc intervijā izdevumam «Santa» stāsta par sievietes būtību un laimi, kā arī, protams, mīlestību.

Pagājušajā gadā Milena Gulbe šķīrās pēc 19 gadu ilgas otrās laulības. Šobrīd intervijā viņa atzīst, ka abi vīri viņai bijuši tikai tāpēc, ka parādījās bērns, savukārt kopdzīves laikā ar Gintaru Kavaci viņai pietrūkusi vīra uzmanība. Protams, kaisle, iemīlēšanās, ilūzija un cerība, ka tas ir īstais, vienīgais, sākumā bijusi, tomēr laika gaitā uzskats, ka bērniem vajag abus vecākus, bijis pārāks.

«Un tā mēs, sievietes, pieveram acis, laulības saglabāšanas vārdā ar daudz ko samierināmies, kaut naktīs varbūt raudam spilvenā...» tā Milena Gulbe.

Kādreizējā aktrise atklāj, ka šobrīd viņai ir jaunas attiecības ar brīnišķīgu vīrieti. Viņa ir laimīga un pamazām mācās baudīt mirkli, neplānojot nākotni: «Man ir sācies dzīves posms, kad gribu atgūt pati sevi. Dzīvot nevis bērnu dzīvi, vīrieša dzīvi, bet pati savu - saprast, ko īsti gribu no dzīves, kas dara mani laimīgu... »

12. jūlijā viņa svinēs savu 50. dzimšanas dienu, tāpēc arī Milena Gulbe nenoliedzami izjūt hormonu vētras un trauslāku miegu, tomēr viņa sākusi arī agrāk celties un novērtēt tīros rītus. Viņa atklāj, ka šobrīd ļoti daudz laika pavada kopā ar mammu un mācās no viņas dzīves gudrības, novērtē katru brīdi...

«Esmu domājusi par to, ko vēlos pateikt citām sievietēm... Mēs pārāk daudz gribam - veiksmīgu karjeru, mūžīgu mīlestību, laimīgu ģimenes dzīvi, gudrus, skaistus un talantīgus bērnus, daudz naudas... Novērtē to, kas ir! Ļoti to mācos. Nesalīdzini sevi ar citiem, jo tu nezini, kā tur īstenībā ir - varbūt ārējais spožums slēpj dziļas sāpes... Dzīvo šodienā, nekavējies pagātnē, nebūvē sapņu pilis! Arī to mācos, un man tas nākas ļoti grūti,» citām sievietēm un pati sev novēl Milena.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu