«House of hair» performance

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5.Baltijas lielāko un prestižāko frizieru konkursu un šovu «WELLA PROFESSIONALS BALTIC TREND VISION AWARDS 2017» Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 2017.gada 27.maijā noslēdza friziersalona «HOUSE OF HAIR» grandioza performance.

Pārsteidzošo matu griezumu un sakārtojumu kolekciju «SPACE HAIR» demonstrēja 20 modeļi, parādot gan aktuālos matu griezumus, krāsojumus, gan pinumus un sakārtojumus vīriešiem un sievietēm, izmantojot industrijas jaunākās tendences un tehnoloģijas.

Kolekcijas idejas pamatā ir «HOUSE OF HAIR» radošā direktora Kristapa Slaktera vīzija par nākotnes sabiedrību, kurā lielākā vērtība būs cilvēku personībai. To vecumiem, dzimumiem, tautībām saplūstot un transformējoties, savukārt matu sakārtojumiem un krāsojumiem kļūstot par savdabīgu cilvēka vizītkarti un personības izteiksmes formu.

Visi skatē izmantotie dekori ir unikāls, muzeja eksponātu cienīgs roku darbs un izstrādāti no matiem, lai parādītu to nebeidzamās transformācijas iespējas.

Skates idejas realizēšanai tika sapulcēta lieliska profesionāļu radošā komanda: imidžu stailings un režija – Kristīne Rudzinska, tērpi – «AMORALLE», mūzikas autors – Dainis Tenis («DaGamba»), videogrāfija – Ņikita Volodjajevs, foto - Kristīne Krauze-Slucka, matu dizains – Kristaps Slakteris un profesionālā «HOUSE OF HAIR» komanda: Alise Zvejsalniece, Dāvids Zaķis, Kristīna Jefremova, Diāna Freiberga, Elīna Lapsa, make up – «UNASTYLE» un Linda Liepiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu