Silova: kleita tevi pati atrod!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kura gan no mums nav nonākusi situācijā, kad, atgriežoties mājās no veikala un vēlreiz uzlaikojot nule iegādāto kleitu, tā vairs nešķiet tik pievilcīga – uz auguma tērps vairs neizskatās tik labi kā pielaikošanas kabīnē, bet audums un krāsa istabas apgaismojumā nebūt nešķiet tik skaisti.

Viss skaidrs – kleitai lemts vai nu aizmirstai stāvēt skapja stūrī, vai «doties» atpakaļ uz veikalu. Šīs sajūtas nav svešas arī daiļajai modes dāmai un TV personībai Maijai Silovai, kura «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» neslēpj, ka visai bieži nonāk situācijā, kad nākas sev vaicāt - nu kāpēc es nopirku šo kleitu? Tiesa, šādos brīžos viņa nebūt nesteidzas jauno apģērbu atdot draudzenēm vai vest atpakaļ uz veikalu. Tā vietā Maija ļauj, lai pēc kāda laika «kleita pati viņu atrod». «Saprotu, ka tas skan dīvaini, bet var paiet pat dažas sezonas, līdz kāds notikums, pasākums vai jaunā jaciņa būs kā radīti tieši šai kleitai,» stāsta Maija Silova. Interesanti, ka tieši šobrīd tūkstošiem sieviešu visā Latvijā pieņēmušas nu jau par tradīciju kļuvušo izaicinājumu «30 dienas svārkos» un visu jūniju apņēmušās valkāt tikai un vienīgi svārkus vai kleitas. Savukārt atbalstot šo sievišķīgo iniciatīvu, «STV Pirmā!» kādai no aktīvākajām dāmām sarūpējusi lielisku balvu – īpaši radītu RedSalt zīmola kleitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu