Pazudusi 56 gadus vecā Daiga. Līdzi viņai bija skaidra nauda

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Trešdienas pēcpusdienā ap pulksten 15.30 no Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Infektoloģijas centra izgāja kalsna sieviete sarkanā vējjakā ar kapuci. Kopš tā brīža 56 gadus vecā ķegumniece Daiga Stumbre vairs nav redzēta, telefons ir izslēgts. Zīmīgi, ka sievietei līdzi bija skaidra nauda.

7.jūnija vakarā 19:46 sieviete zvanīja pa telefonu. Viņa teica, ka atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 127. Pēc tam viņas telefons klusēja. Sazināties ar Daigu nevienam vairs neizdevās. Tiek uzskatīts, ka Daigai līdzi bija skaidra nauda.

Viņas pazīmes: augums 165 cm, kalsnas miesasbūves. Sieviete bija ģērbusies sarkanā vējjakā ar kapuci, sarkanās biksēs, kājās sporta apavi. Mati brūngansarkani, iesirmi.

Visus, kas redzējuši vai kaut ko zina par pazudušās sievietes atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai organizācijai «Bezvests.lv» pa tālruni 22 084 084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu