Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 11. jūnijam.

AUNS Pirmdien, otrdien darba lietas būs par iemeslu stresam, taču izrādīt to nevajadzētu, citādi boss sāks apšaubīt tavu profesionalitāti. Neesi tik izšķērdīgs ar saviem un svešiem naudas līdzekļiem. Veiksies tiem, kuri pārvalda svešvalodas un orientējās psiholoģijā. Tiekoties ar darījumu partneriem, esi punktuāls un nekavē tikšanās. Nedēļas nogalē visu nedaudz pārspīlēsi, vēlme būt visur un vienmēr pirmajam var nomākt veselo saprātu.

VĒRSIS Nedēļas sākumā darba lietās gaidāmas nelielas ķibeles. Nav labvēlīgs laiks jaunu projektu sākšanai. Otrdien esi piesardzīgs naudas lietās. Pacietība un precizitāte būs tavu panākumu ķīla. Trešdien labvēlīgs laiks dažādām pārrunām, savukārt piektdien ieklausies uzticamu kolēģu teiktajā un uztver to nopietni. Brīvdienās būsi humora un dzīvesprieka pilns. Tam par iemeslu būs iespēja atpūsties ģimenes lokā, kas pēdējā laikā nemaz tik bieži negadās.

DVĪŅI Darbā iespējamas nejaušības, kļūmes un pārsteidzīga rīcība. Nedēļas pirmajās dienās var parādīties psiholoģiska rakstura problēmas, jutīsies nedrošs un apdraudēts. Būtu vēlams izrunāties ar kādu tuvu cilvēku vai apmeklēt speciālistu, kas spētu tev palīdzēt sakārtot domas. Ceturtdien neesi stūrgalvīgs, ja vēlies saglabāt labas attiecības ar kolēģiem. Būsi gādīgs attiecībā uz ģimenes locekļu vajadzībām. Tevi priecēs patīkamā mājas gaisotne.

VĒZIS Šonedēļ galvenokārt vadīsies no savas pieredzes, nevēlēsies uzklausīt apkārtējo viedokli. Var pieaugt darba apjoms, arī attiecības ar kolēģiem būs grūti nosaukt par pozitīvām. Tai pašā laikā draudzīgums attiecībās ar kolēģiem ne tikai uzlabos savstarpējās attiecības, bet var arī pavērt jaunas profesionālās iespējas. Tieši tāpēc dari visu iespējamo, lai saglabātu vēsu prātu. Otrdiena, trešdiena labvēlīga finanšu darījumiem. Pievērs lielāku uzmanību personīgo mantu drošībai.

LAUVA Labvēlīga nedēļa finanšu darījumiem. Pabeidz iesāktās lietas un pārbaudi, vai viss ir paveikts godam. Kādas negaidītas tikšanās rezultātā var parādīties jauni sadarbības partneri. Toties šķietami uzticams cilvēks izrādīsies ar dubultu dabu. Rīkojies saprātīgi un turies pie vispārpieņemtajām ētikas normām. Nedēļas vidū pieaugs pašapziņa. Ceturtdien būsi noskaņots uz ilgu strādāšanu, varbūt pavadīsi nakti darbā. Nesāc konfliktus ar līdzcilvēkiem.

JAUNAVA Pirmdien kolēģis netīši var aizskart tavu pašcieņu, tomēr šajā sakarā nevajadzētu celt nekādas pretenzijas. Neļauj nepacietībai kļūt par klupšanas akmeni ceļā uz panākumiem. Aktuāli ģimenes budžeta jautājumi. Par visu vari vēlēsies ietaupīt un ierobežosi arī tuvinieku tēriņus. Šā iemesla dēļ var pasliktināties attiecības ar mājiniekiem. Sestdien būs grūti pieņemt kādu lēmumu, iespējams, ar bērnu tālāko izglītošanos saistītu. Var traucēt bailes no iespējamās kļūdīšanās.

SVARI Veiksmīgs laiks Svariem, kas saistīti ar jurisprudenci un politiku. Pastāv lieliskas iespējas pārliecināt līdzcilvēkus par savu taisnību. Centies maksimāli izbēgt no meliem, tas var pamatīgi atspēlēties. Nebūtu vēlams ieturēt pavēlošu nostāju partnerattiecību jomā. Ceturtdien tavas bažas par nākotni nebūs pamatotas. Sestdien sirdī var iezagties sentiments un uzplaiksnīs smeldzošas pagātnes atmiņas. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus.

SKORPIONS Pozitīvs laiks, lai veiktu visa veida reklāmas kampaņas un risinātu juridiskus jautājumus. Tu spēsi ieinteresēt līdzcilvēkus ar savu oriģinālo domu gājienu, gūstot daudz domubiedru. Daži Skorpioni būs nolēmuši mainīt sava mitekļa interjeru, bet sapratīs, ka šobrīd finansiālu apsvērumus dēļ to nevar atļauties. Iespējams, ka tu pēdējā laikā dzīvo nedaudz pāri saviem līdzekļiem. Sestdien vari pievērsties praktiskām lietām, remontam, darbam dārzā.

STRĒLNIEKS Darbā kāds var izrādīt par tevi pastiprinātu interesi, jo aizraujošāk, ja tas būs saistīts ar romantiskām jūtām. Tikai esi delikāts, ja gadījumā pats paliec vienaldzīgs. Priekšniecība var izteikt nepatīkamus un visai pamatotus pārmetumus. Ceturtdien pastāv plašas iespējas sadarbības partneru piesaistē. Masu mediju jomas pārstāvjiem jāuzmanās no neprecizitātēm, melīgas informācijas izplatīšanas. Svētdien labs laiks nākotnes plānu kaldināšanai.

MEŽĀZIS Iespējams, darbā saskarsies ar netaisnīgi izteiktiem pārmetumiem. Tev radīsies pamatotas aizdomas par sadarbības partnera negodīgumu. Nogurums un neticība saviem spēkiem var novest pie nelabvēlīgām sekām. Saglabā sev raksturīgo nosvērtību un neļauj kaitniekiem panākt savu. Sestdien būs grūti saskaņot savas un ģimenes locekļu vēlmes. Ja spēsi rast kompromisu, diena būs izdevusies, pretējā gadījumā to pavadīsiet katrs savā istabas kaktā.

ŪDENSVĪRS Piesargies, tavi ienaidnieki uzdarbojas! Pirms dod atbildes triecienu, apdomā visu kā nākas, nerīkojies uz ātru roku. Saskarsmē ar mīļoto izvairies apspriest darba vai naudas lietas. Piektdien var būt negaidīti pavērsieni kontaktos ar ārzemju partneriem. Sestdien maldīgas idejas un uzskati var radīt komiskas situācijas. Centies atšķirt draudzību no mīlestības. Labi spēsi saprasties ar gados jaunākiem. Pastiprināsies interese par ezoteriskām lietām.

ZIVIS Panākumi būs atkarīgi no tavas profesionalitātes un lojalitātes. Būs grūti pieņemt objektīvus lēmumus. Iespējamas problēmas ar nekustamo īpašumu saistītos jautājumos. Piektdien spēsi darboties vienlīdz labi kā kolektīvā, tā arī individuāli. Var uzrasties negaidīti pienākumi, kas var likt ilgāk aizkavēties darba vietā. Svētdien tavs un mājinieku viedoklis par brīvā laika pavadīšanas iespējām nesakritīs, tāpēc šoreiz ieteicams atpūsties katram atsevišķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu