Paņem guļammaisu, radio un dodas mežā. Jau 9 dienas pazudis 24 gadus vecais Rolands

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

24 gadus vecais Rolands ir no tiem, kam patīk «izdzīvošanas spēles» skarbā dabas vidē. Puisis mēdz vienatnē klīst pa mežu, vērot norises dabā un dzīvniekus. 22.maija pēcpusdienā Rolands Upmalis paņēma guļammaisu, radio, mugursomu un aizgāja meža virzienā. Šoreiz viņš nepārnāca.

Puisis pa dienu izgāja no mājām «Zemturi», kas atrodas Alojas novada Alojas pagastā. «Foršs, normāls džeks.» Tā viņu raksturo paziņas.

Rolands nekādā ziņā nav klaiņotājs. Viņš vienkārši interesējas par zaļu dzīvesveidu, dabu un dzīvniekiem.

Ir pagājušas deviņas dienas, bet viņš joprojām nav atgriezies, tāpēc visi ir ārkārtīgi uztraukušies un pārdzīvo viņa prombūtni. Pēc viņa mātes teiktā, kura vērsās pēc palīdzības Bezvests.lv, dēla pazušanas dienā viņa brālis pamanījis, ka Rolands dodas meža virzienā. Jaunajam vīrietim līdzi bija mugursoma, pase, naudas maks, guļammaiss un radio. Telefonu atstājis mājās. Par savu aiziešanu puisis nevienu nav informējis.

Policija par Rolanda prombūtni tika informēta otrdien. Nekavējoties tika sākta meklēšana, bet rezultātu nav.

Rolands ir apmēram 178 cm garš, normālas miesasbūves, ar tādu kā modernu «kazbārdiņu». Bija ģērbies zilās džinsu biksēs, pelēkā džemperī ar kapuci, pelēkā vestē ar kapuci un melnā virsjakā.

Viņam patika staigāt ar kapuci galvā.

Visiem, kas redzējuši vai kaut ko zina par pazudušā vīrieša atrašanās vietu, Bezvēsts.lv lūdz nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni 22 084 084.

Foto: bezvests.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu