Daugavpils novadā atrod un nodod vecākiem pazudušu 11 gadus vecu bērnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Daugavpils novadā atrasts un nodots vecākiem Vaboles pagastā pazudis 11 gadus vecs bērns, informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Informāciju, ka Daugavpils novadā, Vaboles pagastā ir pazudis 11 gadus vecs zēns, policija saņēma vakar. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, puisis bija izkāpis no skolas autobusa, taču savā mācību iestādē tā arī nebija ieradies.

Zēna meklēšanā iesaistījās 19 policisti, kuri, sadaloties grupās, vairākas stundas pārmeklēja tuvāko pagastu teritorijas. Kopīgiem spēkiem, pēc plkst.17 bērns tika atrasts uz kāda lauku ceļa, un pēc mediķu apskates, nodots vecākiem.

Valsts policija pateicas visiem, kuri piedalījās bērna meklēšanā, aicina ikvienu iedzīvotāju aktīvi iesaistīties bērnu uzraudzībā, ka arī pamanot bērnu uz ielas vienu pašu, par to nekavējoties ziņojot policijas darbiniekiem.

Savukārt vecākus likumsargi aicina pārrunāt ar saviem bērniem, cik svarīgi ir savlaicīgi ziņot, kur viņi dosies pēc skolas, sekot tam, vai viņiem ir uzlādēts mobilais telefons un brīdināt par saviem plāniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu