Vai mīļoto var pieburt? Atbild zīlniece...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kura gan no mums bērnībā nav zīlējusi ar margrietiņām, lai noskaidrotu, vai iecerētais patiešām mīl. Taču daļai sieviešu ar margrietiņām ir par maz – viņas dodas pie zīlniecēm, lai savu mīļoto pieburtu. Zīlniece un gaišreģe Mārīte Strode Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi» kanālā 360TV apliecina, ka ir simtiem sieviešu, kuras ar maģijas palīdzību risina savas dvēseles problēmas. Viņa norāda, ka mīļoto iespējams gan pieburt, gan apburt, taču maģiju izmantot ļauniem nolūkiem Mārīte neiesaka un par sliktām sekām brīdina it visus, kuri to ir darījuši.

«Tie, kuri mēģina mīļākajai pieburt sievas vīru, lai zina - viņi pieburs, es atburšu. Taču tad, kad es atburšu, nebūs labi viņiem!» tā zīlniece. Gaišreģe norāda, ka pieburšana nav lieta, ar ko «spēlēties», un tā var radīt daudz tālejošākas sekas, nekā sākotnēji šķitis, - vīrietis, kuru piebur, mēdz saskarties ar dažādām veselības problēmām, savukārt mīļākā, kura ķērusies pie tik galējām metodēm, var ar šādu rīcību negatīvi ietekmēt ne tikai savu, bet arī bērnu nākotni.

Pirms vīru atgriež ģimenē, Mārīte Strode, izmantojot vienkāršus rituālus, notīra visu melno maģiju, kas izmantota pieburšanā. «Es izdaru tā, ka «brūte» sāk strīdēties ar mīļoto.» Vaicāta, varbūt vīram labākas attiecības veidotos ar jauno mīļoto, Mārīte ir skarba, sakot, ka laimīgas attiecības nevar būt, ja viss ir mākslīgi izdarīts. Gaišreģe arī neslēpj, ka saņēmusi neskaitāmas pateicības no sievietēm un paldies vārdus par to, ka viņa palīdzējusi atgriezt vīru ģimenē. Vai mīlā un karā visi līdzekļi labi? Vai vīrieti iespējams noturēt ar maģijas palīdzību un vai to vispār vajag darīt? Ko gan ir gatavas darīt sievietes, lai mīļotais cilvēks viņas nepamestu? Nolīgt detektīvu? Iet pie zīlnieces vai pievērsties burvestībām?

Atbildes uz šiem jautājumiem sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi» šodien, 6. aprīlī, plkst. 22:00 kanālā 360TV meklēs Daina Jāņkalne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu