Sindija Krauforde 51 gada vecumā bikini izskatās ideāli! Kāds ir viņas noslēpums?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Modele un aktrise Sindija Krauforde (51), kā vienmēr, izskatās dievīgi un ar savu ķermeni pierāda, ka divdaļīgs peldkostīms piestāv ne tikai jaunietēm. Supermodeles statuss Sindijai garantēts uz mūžu.

Daiļā brunete šobrīd brīvdienas pavada kopā ar vīru Randē Gerberu (54) un abiem bērniem. Visi ļaujas laiskai pludmales dzīvei. Arī Sindijas vīrs savā vecumā ir lieliskā formā, un abi dzīvi bauda ar smaidu uz lūpām.

Savas karjeras laikā Krauforde strādājusi kā viena no veiksmīgākajām modelēm pasaulē un bijusi redzama uz vairākiem simtiem dažādu žurnālu vāku.

Kraufordes citāti par veselību un skaistumu:

  • Pat es no rītiem nepieceļos, izskatoties kā Sindija Krauforde. Seja, kāda tev ir 25 gadu vecumā, ir seja, ko tev dāvājis Dievs, bet seja, kāda tev ir 50 gadu vecumā, ir seja, ko esi nopelnījusi.
  • Dažreiz es pieceļos ļoti agri no rīta un, kamēr mājās vēl ir klusums, izbaudu tasi tējas, pirms sākas trakošana. Citreiz dodos pastaigā pa pludmali. Mieru ir iespējams rast dažās minūtēs.
  • Mūsu seksa dzīve tika sabojāta uzreiz pēc pirmā mazuļa nākšanas pasaulē. Mēs nevaram būt spontāni, jo nevēlamies, lai mūs dzirdētu auklīte. Mēs nevaram klaigāt, kā mēdzām to darīt. Vērot, kā tavs vīrs pārtop par tēvu, ir ļoti seksīgi un burvīgi.
Foto: Vida Press

Kraufordes septiņu dienu diēta

Sindijas Kraufordes diēta ir organismu attīroša diēta, kuras laikā, tas ir, septiņās dienās, var zaudēt vairāk nekā trīs kilogramus.

1.diena: kāpostu zupa, svaigi dārzeņi – bez ierobežojuma, 150 g diētiskā jogurta.

2.diena: kāpostu zupa, svaigi augļi – bez ierobežojuma, 150 g diētiskā jogurta.

3.diena: kāpostu zupa, svaigi dārzeņi un augļi – bez ierobežojuma, 150 g diētiskā jogurta.

4.diena: kāpostu zupa, ½ vārītas vistas.

5.diena: kāpostu zupa, vārīta teļa gaļa.

6.diena: kāpostu zupa, svaigi dārzeņi – bez ierobežojuma, 150 g diētiskā jogurta.

7.diena: kāpostu zupa, svaigi dārzeņi un augļi – bez ierobežojuma, 150 g diētiskā jogurta.

Kāpostu zupas recepte

Sastāvdaļas: viena neliela kāpostgalviņa, seši burkāni, sīpolloki (seši puduri), divi bulgāru pipari, trīs tomāti, pieci seleriju kāti, 1/3 daļa glāzes rīsu.

Zupas pagatavošana:

kārtīgi nomazgā un sagriež dārzeņus, aplej tos ar aukstu ūdeni un vāra līdz gatavībai; kad atlikušas 1,5 – 2 min. līdz gatavībai, pievieno iepriekš novārītos rīsus, sīki sagrieztās selerijas un lokus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu