Strīķe piedalīsies rīt gaidāmajā Bordāna partijas programmas prezentācijas pasākumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) amatpersona Juta Strīķe rīt, 1.martā, piedalīsies kādreizējā tieslietu ministra Jāņa Bordāna vadītās Jaunās konservatīvās partijas (JKP) Rīgas domes vēlēšanu programmas prezentācijas pasākumā, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Strīķe līdz šim nav atklājusi, vai plāno pievienoties politiskajām spēkam vai startēt pašvaldību vēlēšanās. Pagājušajā nedēļā Strīķe aģentūrai LETA sacīja, ka tuvāko divu nedēļu laikā izlems, vai doties politikā, proti, iestāties JKP. Savukārt šodien viņa uz telefona zvaniem neatbild.

Arī partijas vadītājs Bordāns aģentūrai LETA nevēlējās komentēt, vai rīt politiskā spēka preses konferencē Strīķe paziņos par iestāšanos partijā un ar kuru numuru viņa varētu startēt pašvaldību vēlēšanās Rīgā. Vienlaikus Bordāns nenoliedza, ka Strīķe plāno piedalīties rītdienas pasākumā.

JKP rīt rīkos preses konferenci par tās dalību pašvaldību vēlēšanās Rīgā, kā arī iepazīstinās ar saraksta līderi un mēra kandidātiem un programmu.

Preses konference notiks 1.martā plkst.11 Rīgā, Elizabetes ielā 55.

Kā ziņots, JKP iepriekš iestājies bijušais KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas vadītājs Juris Jurašs. Viņš plāno kandidēt vasarā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā.

Jurašs arī bija paudis gatavību aicināt citus bijušos KNAB darbiniekus sekot viņa pēdās - iestāties Bordāna partijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu